Nemanja Nikolić: „Da nije bilo nas, ne bi bilo ni Zvezda Granda“

e0778759554b5771bec3323dabee3e258ef56e1e

Pevač Nemanja Nikolić veliku popularnost stekao je pre osamnaest godina učešćem u prvoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“, a za naš portal prisetio se detinjstva i muzičkih početaka.

Otac mi je slikar, umetnik, a majka je domaćica. Imao sam jako lepo detinjstvo, brat i ja imali smo sve što poželimo. Rano sam počeo da pevam, zarađivao sam lepo već sa četrnaest godina.

Čini mi se da sam prvi honorar potrošio na automobil, a posle na ženske – kroz osmeh je rekao Nemanja, pa se prisetio školskih dana i đačke klupe.

Bio sam odličan đak u osnovnoj školi, a u srednjoj vrlodobar. Završio sam medicinsku školu iako se time nikada nisam bavio, bilo je to ono ratno vreme. Tu nije bilo ni matematike niti srpskog jezika

objasnio je NIkolić koji je oduvek bio više naklonjen muzici, a sve je počelo na audiciji u Leskovcu na koju je pevač otišao na nagovor majke.

957caac89cf6402410ec37be1d34545d5b99ebf8

Majka me je prijavila na audiciju u Leskovcu. Život mi se nakon „Zvezda Granda“ promenio iz korena, e da nije bilo nas ne bi bilo ni vas. Da nije bilo nas šestoro, ne bi ni sada postojale „Zvezde Granda“.

Trebalo bi da se više pažnje posvećuje prvoj garnituri. U tom periodu nisam imao preterana očekivanja, bilo mi je dovoljno da se pojavim, vidim Beograd i ajmo nazad za Doljevac, međutim bilo je šta je bilo – prisetio se Nikolić.

Deluje kao da se Nemanja u jednom trenutku zasitio javne scene i povukao, međutim pevač tvrdi drugačije.

Ni jednog trenutka se nisam povukao, samo nisam imao veliki hit kao sa prvog albuma. Sve vreme sam prisutan, jedini period kada nisam radio je bilo kada se pojavila korona – rekao je pevač.

bdcd1cfeea5cadada487911bddea10592fc95c9e

Iako su prošle godine, Nikolić se i dalje druži sa kolegama koje su činile prvu postavu „Zvezda Granda“.

Stevan mi je kum, krstio je moju decu. Sa svima sam ostao u dobrim odnosima – ispričao je Nemanja za naš portal.

Foto: Grand,
Autor: I.Grk