“DRAMA JE U TOKU“! Marija otkrila šta će biti sa “ZVEZDAMA GRANDA“

Iako je nedavno najavila da je kraj njenoj Jutjub karijeri, pevačica Marija Šerifović ipak je odlučila da nastavi sa snimanjem svoje svakodnevnice i na taj način se još više približi publici, koja osim pesama sa nestrpljenjem željno iščekuje i njene vlogove.

2022 10 07 13 52 09 Window 1

Ono što je sigurno najtraženije jesu videi koje Marija zabeleži u toku snimajućih dana u takmičenju “Zvezde Granda“, pa je tako pevačica odlučila da svoje fanove “povede“ na prvo snimanje nove sezone koja startuje sa emitovanjem vrlo brzo.

Na samom početku videa Marija je odlučila da reši nedoumice gledaoca najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima i odgovori na pitanja vezana za termin emitovanja.

-Bilo je raznoraznih natpisa i drama, hoće li se nastaviti “Zvezde Granda“, hoće li propasti i tako dalje, ali jedinu istinu znamo mi zaposleni da tako kažem. Drama je u toku da li ćemo se emitovati na istoj televiziji ili će doći do neke promene. Ja znam kada će “Zvezde Granda“ početi ali ne smem da vam otkrivam još, jedina je tematika gde ćete nas gledati ali znaće se jako brzo- ispričala je ona u novom vlogu.

702a702cbe6f524e7500639c725dc12b3902623a

Iako je par godina unazad najavljivala da joj je uprao ta sezona ujedno i poslednja u kojoj će sedeti u stolici sturčnog žirija, Marija je odlučila da obnovi ugovor na još godinu dana.

Znajući neke moje planove privatne i poslovne u budućnosti, shvatila sam da imam vremena za još tu jednu sezonu. Znam da sam rekla već par puta da više neću biti deo “Zvezda Granda“ ali zato postoje pregovori-objansila je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac