Nakon dva pokušaja da spasi brak, Jelena Gerbec priznala za čime žali

Ljubavni život Jelene Gerbec uzburkao je javnost kada je osvanula vest da se pevačica po drugi put razvela od dugogodišnjeg partnera, bubnjara Vladana Đorđevića.

Na večnu ljubav par se zakleo 2016. a samo tri godine kasnije stavili su tačku na svoj odnos.

eeb906df3a52967f85a3cffb4f34eb6ca0fd91c5 1

Ipak, pre dve godine odlučila je da pruži još jednu šansu njihovoj ljubavi što se neslavno završilo te su definitivno, po drugi put razišli.

– Probali smo i drugi put, jeste, ali to je to. Meni je najviše žao zbog dece, ali i one će da porastu i odu svojim putem. Biće sve to dobro. Ja sam istinski srećna, stvarno jesam. Nema razloga ništa da silim. Naravno nekada imam faze da padnem, ali sve to je normalno- istakla je Jelena.

4ab0ceb3458c866692ed98ff0dc032ccaecdf486 1

Nakon lošeg perioda rešila je da se posveti sebi, ćerkicama i karijeri koja je trenutno u fokusu. Uprkos jenoj skromnosti i nemaetljivosti Jelena je danas jedna od najangažovanijih pevačica na terenu.

-Volim to što radim, što me ljudi traže s obzirom da je velika konkurencija i ima mnogo pevača. Ovako mi je skroz okej, ne znam da li bih mogla da se nosim sa nečim većim. Pripremam novu pesmu i kavere. Iskreo mnogo sam srećna i ponosna na sebe- priznala je i dodala da publika može da očekuje velika iznenađenja.

Podsetimo, Jelena iz braka sa Vladanom ima dve naslednice Sofiju i Anđeliju koje su njen centar sveta.

– Svaki posao je težak, ali taj noćni rad sa dvoje male dece je baš jako teško. Još kad su obe ovako male, razlika je samo četiri godine između njih dve. Anđelija ima godinu ipo i sada otkiva svet, toliko je živa. Mislila sam do skoro da je Sofija baš hiperaktivna, ali Anđelija je sve prevazišla. Mada dosta mi pomažu roditelji i brat mi je uvek tu da pripomogne– objasnila je.

91628efef294d79e8c46c4b82cb01ff2407cbc67
Foto: Instagram,
Autor: J. Jović