Login/Registracija

Jelena Gerbec se pojavila u emisiji sa ćerkicom i RAZNEŽILA SVE kada su zapevale u duetu

Pevačica Jelena Gerbec ponosna je majka dve ćerke Sofije i Anđelije kojima se trudi da ispuni svaku želju, a kako je starija naslednica izrazila želju da se pojavi sa mamom u Grandovoj emisiji pevačica je povela sa sobom na gostovanje.

– Pa ne znam da li imam tremu. Pre emisije sam pevala sa mamom „Uzmi mi srce, uzmi mi sve“- rekla je petogodišnja Sofija, a potom uživo u emisiji zapevala uspavanku u duetu sa mamom.

Da li će jednoga dana krenuti maminim stopama nije sigurna, ali da je muzikalnost nasledila uverili smo se u „Grand Magazinu“ gde se na pitanje voditeljke „Da li je Jelena stroga mama“ pevačicina naslednica samo nasmejala.

– Nisam stroga, ali kada me stigne umor i nespavanje treba mi malo mira, a one su male i energične i onda moram da ih opominjem nekada. Ali Sofija hoće da mi pomogne oko mlađe ćerke, dosta je razumna- dodala je Jelena koja se urpkos brojnim poslovnim obavezama trudi da bude posvećena deci i porodičnim obavezama.

– Svaki posao je težak, ali taj noćni rad sa dvoje male dece je baš jako teško. Još kad su obe ovako male, razlika je samo četiri godine između njih dve. Anđelija ima godinu ipo i sada otkiva svet, toliko je živa. Mislila sam do skoro da je Sofija baš hiperaktivna, ali Anđelija je sve prvazišla. Mada dosta mi pomažu roditelji i brat mi je uvek tu da pripomogne. Moram da priznam da mi fali više sna, ali sigurno nisam jedina- istakla je Jelena.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović