Anja Mit iznela sve detalje gala venčanja i otkrila KADA STIŽE PRINOVA (VIDEO)

Anja Mit se udala pre mesec dana, a mnogi su primetili da se glumica prolepšala, ali i uozbiljila od kada je postala gospođa Vesić.

ANJA MIT NNK SNIMANJE 16092022 FOTO MUNJA 10 ok scaled

-Mislim da ozbiljnost dolazi vremenom, možda vam delujem tako, ali sigurno za mesec dana ne mogu da se promenim, istina je da sam srećnija, ispunjenija i smirenija – istakla je za Grandov portal i otkrila kako su se gosti proveli na veselju.

-Ljudi nas još uvek zovu i ono što je posebno važno, kažu mi da nikada nisu videli srećnije i veselije mladence. To je svadba kakvu sam želela i o kojoj sam maštala. Da počnemo od pripreme, pa do muža što je najvažnije, pa onda do celokupnog slavlja. Nadam se da ću tako srećna i nasmejana biti uvek.

Brojne medijske ekipe su ispratile njeno venčanja, a Anja otktiva kako je njen suprug reagovao kada je video toliko novinara s obzirom na to da on nije javna ličnost.

-Očekivao je on to, mi nismo stvarno zvali novinare i nisam želela da se oglašavam. Kada su me zvali, ja sam se svima zahvalila i rekla da ne želim da dajem izjave, taj dan sam bila samo mlada. Hvala im što su bili da isprate taj dan – dodaje glumica.

ANJA MIT NNK SNIMANJE 16092022 FOTO MUNJA 74 ok scaled

Nakon svadbe se uvek očekuje prinova, a da li je Anja spremna za bebu?

-To ne može stvarno da se planira, očekivala sam takvo pitanje. Da to sve mi znamo bili bi androidi, ali kad bude, svi će znati, to svakako ne može da se sakrije.

Kako je već imala prilike da sedi u sudijskoj stolici emisije „Nikad nije kasno“ zanimalo nas je da li je promenila kriterijume od poslednjeg gostovanja.

120fcb8b5191ff206947ee942308d3557f50e997

-Nisam se ništa promenila ni pripremala, ova emisija je takva da vas ponese. Verujem da će kao i do sada biti zanimljivo i zabavno. Uživam da slušam te njihove priče i divim se hrabrosti takmičara da svoju intimu podele sa svima nama – priznaje lepa Anja i otkrila da li nekada pusti suzu kada čuje teške životne priče naših veterana.

-Jako sam emotivna i zaista me pogode takve priče, ali opet ovde su sve priče hvala Bogu lepe i daju poruku da verujete u svoje snove. Ovde je pouka da je hrabrost i vera nešto što vas vodi ka uspehu i svi treba da se ugledamo na ove kandidate – rekla je glumica, a još detalja koje je podelila sa nama možete čuti u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković