Login/Registracija

Glumica proslavila DEVOJAČKO VEČE: Buduća mlada nije skidala osmeh sa lica, jedan poklon je posebno raznežio

Za samo nekoliko danaAnja Mit izgovoriće sudbonosno „da“ Ognjenu Vesiću, pilotu koji je lepu glumicu osvojio na prvi pogled. Tim povodom, Anji su prijateljice sinoć organizovale devojačko veče, među njima bile su njene koleginice Ivana Dudić i Ljubinka Klarić.


Lepa Anja zablistala je u beloj haljini koju je upotpunila biserima, a zbog sreće i radosti koju su joj prijateljice priredile u jednom beogradskom restoranu nije mogla da skine osmeh sa lica. 


Drugarice su je iznenadile tortom u njenoj omiljenoj roze nijansi, sa natpisom „Bride to be“, a tokom večeri raspoložene i vesele uživale su u brojnim domaćim hitovima, da bi na kraju završile u jednom klubu i to na nastupu Marije Mikić.


Poseban poklon dobila je od dugogodišnje prijateljice koja joj je uručila nakit za najvažniji dan u njenom životu što je, sudeći po fotografiji koju je podelila, posebno raznežilo.


Inače, venčanje je zakazano za septembar, te se pripreme uveliko privode kraju. Buduća mlada najavila je da će tokom svadbe promeniti čak tri venčanice, što je posebno raduje. 

– Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Imaćui tri venčanice i ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom (smeh) – izjavila je nedavno Anja i otkrila da će na venčanu uzeti muževljevo prezime Vesić.

– Što se tiče mog prezimena svi su navikli na njega, ali Mit sada prelazi u „umetničko“ (smeh) –našalila se glumica i za Story otkrila koliko je pripreme za svadbu opterećuju.


– Primećujem da sam emotivnija i da s nestrpljenjem čekam da kažem „da“. Oboje smo vrlo uzbuđeni. Želimo da taj dan bude naš dan, s našim dragim ljudima i da zajedno slavimo korak ka sledećem stepeniku života.

BONUS VIDEO 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić