Login/Registracija

JE L’ MOGUĆE? Anja Mit ZABORAVILA najvažniju stvar pet minuta pred venčanje

Baš poput svake mlade i glumica Anja Mit maštala je o savršenom venčanju iz bajke što joj se pre nekoliko dana i ostvarilo.

Pred velikim brojem zvanica izgovorila je sudbobosno „da“ svom dugogodišnjem partneru, nakon čega je usledila luda žurka.

Iako je srećna kako je sve proteklo, Anja nam je otkrila kakav kiks joj se dogodio tokom najbitnijeg dana u njenom životu.

– Pet minuta pred svadbu sam se setila da nemam sveće i platno!- otkrila je glumica kojoj su prijatelji i kumovi bili tu da pomognu te je bez obzira na to sve proteklo kako treba.

Da uzbuđenje ne jenjava ni nekoliko dana nakon svadbe, svedoči i glumicin Instagram profil gde utiske i dalje sumira sa pratiocima koji su joj upitili orgroman broj čestitki.

– E pa ovako, iako se još nisam opasuljila od svega (A nisu ni svi gosti ) moram da se zahvalim mojim pre svega prijateljima koji su doprineli da ovaj dan bude savršen!- poručila je glumica.

Podsetimo, Anja se venčala u crkvi Svete Trojice u Zemunu, dok su svadbeno veselje i građansko venčanje odigrali u prelepom restoranu na Adi Ciganliji.  

Foto: Instagram/ ATAImages/Antonio Ahel ,
Autor: J. Jović