Login/Registracija

UDALA SE ANJA MIT: Pogledajte kako glumica izgleda u venčanici (FOTO)

Glumica Anja Mit danas je izgovorila „da“ svom izabraniku Ognjenu Vesiću.

Pre dve noći je proslavila devojačko veče u društvu drugarica i koleginica, a danas je vreme za veliku žurku sa dosta zvanica.

Anja važi za prelepu devojku, a danas je u venčanici sve zasenila svojom lepotom. 

Mladenci će sudbonosno da izgovoriti u crkvi Svete Trojice u Zemunu, dok će se svadbeno veselje i građansko venčanje obaviti u jednom restoranu na Adi Ciganliji. Ispred crkve u Zemunu mladence i svatove su dočekali trubači, koje je mladoženja neprestano kitio novčanicama.

Nakon venčanja u crkvi, mladenci su se uputili u jedan prestonički restogran gde će žurka trajati do raniih jutarnjih sati. Brojne poznate ličnosti su već stigle na slavlje, Nela Mihailović, Dušan Kalićanin, Stefan Buzurović, Bojana Ordinačev, Jana Milić Ilić su samo neki od kolega koji su za sada stigli. 

Mlada je odabrala tortu na četiri sprata, a kada su ušli u salu, za prvi ples je puštena pesma Sare Jo „Muškarčina“ koju je Anja simbolično posvetila suprugu.

Glumica se pre nekoliko dana oglasila povodom venčanja, pa je otkrila da li će uzeti prezime budućeg supruga. Istakla je da je odabrala čak tri venčanice i da ne zna koju će pre obući: 

– Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Imaću i tri venčanice i ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom (smeh) – izjavila je nedavno Anja i otkrila da će na venčanju uzeti muževljevo prezime Vesić.

Pročitajte još:

Glumica proslavila DEVOJAČKO VEČE: Buduća mlada nije skidala osmeh sa lica, jedan poklon je posebno raznežio

Foto: ATAImages/Antonio Ahel,
Autor: A. Milinković