Način pripreme francuskog krompira prenosi se sa generacije na generaciju, a ovo jelo jednako je popularno i leti i zimi.
Spravlja se jednostavno, a ukus mu je neodoljiv.
Sastojci:
-500 g skuvanog krompira,
-4 skuvana jaja,
-100 g slanine,
-300 g rendane mocarele,
-150 g feta sira,
-200 g pavlake,
-2 jaja,
-so, biber i peršun.
Priprema:
Poređajte u plehu kuvani krompir iseckan na kolutove, pa zatim jaja, peršun, začine, dodajte rendani sir, zatim slaninicu, pa fetu i još jednom red krompira.
Umutite pavlaku i jaja pa prelijte preko krompira. Sve pecite 20 minuta na 200 stepeni ili dok se krompir ne ispeče.
Uživajte u dobrom zalogaju.
Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!
NE PROPUSTITE I: