Login/Registracija

Leto se bliži: Saznajte kakav tip KUPAĆIH KOSTIMA odgovara vašoj FIGURI (FOTO)

Da li ste pripremili figuru ili ne … ’Leto je iza ćoška’.

Za letnje dane – osim osmeha, boljeg raspoloženja i haljina, dočekaće nas i dobro stilizovani kupaći kostimi. Izuzev stila, važno je da znate koji kupaći kostimi najbolje odgovaraju vašoj figuri. Ako imate šire kukove ili ste možda puniji u predelu stomaka – ne brinite, jer to ne znači da kupaći ne može dobro da vam stoji!

Za Grand Online Biljana Milovanović i Sonja Stevanović savetuju kako da odabrate kupaći po vašoj meri koji će vam savršeno stajati ove sezone i u kome ćete se osećati zadovoljno- Neka naša preporuka je da punije žene, žene koje imaju “problem” sa donjim stomakom uzimaju duboke donje delove kako bi izgledale vitkije. Vizuelna slika je važna. Takođe, jači gornji deo, u smislu ramena i ruku, vizualno lepše će izgledati u topu sa bretelom u odnosu na klasičan top bez bretele.

……

-Naš basic model, top i plitak donji deo, složićete se, najbolje pristaje nesto mršavijim devojkama, jer ističe sva ona “nezgodna” mesta na kojima je prisutan “najveći neprijtelj” ženske populacije, salo- kažu devojke , tvorci Mrand_unique brenda u čijoj se proizvodnji pored kupaćih kostima nalaze i originalni komadi nakita.

……

– Paleta boja je takva, da se boje međusobno slažu, te niste uslovljeni da uzimate komplet kupaćeg kostima, vec imate slobodu da kombinujete boje gornjeg i donjeg dela. Takođe, omogućeno vam je da kombinujete dve veličine u zavisnosti od vaše konstitucije. To sve se zapravo tiče dvodelnih modela kupaćih kostima. U ponudi imamo i jednodelni kupaći kostim, koji je sam po sebi specifican i može se nositi na najmanje šest načina.

……

-Kako smo i pomenule, u našoj kolekciji se nalazi i jednodelni kupaći kostim koje smo prilagodile i trudnicama. Mislile smo i na buduće mame i omogućile da uživaju u vrelim letnjim danima. Šiju se po meri kupca i vrlo su rastegljivog materijala.

……

Ukoliko ste izabrali model koji baš vama odgovara, dodaću samo – Ne zaboravite na nakit za telo i kupaći kostim koji možete da pronađete na istom profilu.

I sada kada ste spremne za plažu, ne zaboravite ono najvažnije da ponesete sa sobom- osmeh na licu i uživajte!

Foto: mbrand_unique,
Autor: T. Bogavac/ S. Ćulibrk