SPREMITE SE! Ova četiri znaka čekaju velike promene narednih dana!

U nedelju uveče 9. oktobra pun mesec u Ovnu dostiže svoj vrhunac. U ovom trenutku duboko ukorenjene emocije isplivaju na površinu jer je pun mesec završna faza ciklusa i vreme velikih promena i otkrića. Pošto je Ovan poznat kao borbeni horoskopski znak ambicije, ali i agresije, ovo bi mogao da postane najemotivniji pun mesec u ovoj godini. Zašto?

Razlog je taj što će se udružiti s asteroidom Hiron, poznatim i kao iscelitelj. To bi moglo da otvori mnoge nezaceljene rane i probudi duboko ukorenjenu nesigurnost.

Ovaj pun mesec usmerava našu pažnju na naš odnos sa nama samima. Pošto je lako da se izgubimo u odnosima sa drugima, ovaj pun mesec podstiče nas da se fokusiramo na ono što mi mislimo i želimo, a ne na ono što drugi misle i žele.

Evo na koje znakove horoskopa će najviše uticati pun mesec, a odnosi se i na one kojima je mesec u ovom znaku, kao i ascendent.

c9d440a9996b2b631a783cb8949b77986825f4c9

Ovan

Ovaj pun mesec je kao stvoren za vas. Vi ste zvezda ovog punog meseca. Dok osvetljava vašu prvu kuću sopstva, ohrabriće vas da se zagledate duboko u sopstveni odraz i pažljivo pogledate osobu koja postajete. To što ste pravili greške u prošlosti ne znači da ste ista osoba kao što ste bili ranije.

Dozvolite punom mesecu da vam pokaže na koje ste sve načine napredovali. Spremite se za dostignete svoj puni potencijal jer je pun mesec trenutak promene i napretka.

Ostavite starog sebe kakvi ste bili i upoznajete svoje novo ja.

Rak

Šta želite da postignete? Pun mesec vam donosi snagu, posebno u oblasti karijere, što će popraviti vaš društveni položaj i ugled. Preispitujete svoje ciljeve u karijeri i shvatićete da nešto ne funkcioniše kako treba. Imate mnogo mogućnosti da uradite nešto neverovatno u svojoj karijeri, posebno ako počnete sada.

Put može biti pun prepreka, izazova i razočaranja, ali ako niste voljni da prebrodite sve probleme, kako ćete drugačije moći da dokažete da zaslužujete najbolje?

Vaga

Ovo je vaš period koji vas podseća da budete sigurni i da verujete u svoju sposobnost da postanete bolja osoba. Međutim, pun mesec usmerava vašu pažnju na odnose jer se nalazi u vašoj sedmoj kući partnerstava. Podstiče vas da preispitate svoje odnose sa drugima, piše Luftika.

Velike su šanse da ćete sada staviti tačku na odnose koji se već dugo veštački održavaju. Ako ste vi i partner voljni da preuzmete odgovornost i napravite kompromis, shvatićete koliko je zapravo vaša veza jaka i koliko udara može da nadjača.

Jarac

Toliko ste naporno radili da biste napredovali na društvenoj lestvici, međutim, pobeda u karijeri nije najvažnija stvar u vašem životu. To se posebno odnosi na one koji izbegavaju probleme u privatnom životu pod izgovorom da mnogo rade. Pun mesec u Ovnu stavlja u fokus vašu četvrtu kuću porodice.

Možda ćete osetiti pritisak kod kuće ili od ukućana. Ako ste nezadovoljni svojim partnerskim ili porodičnim odnosima, ovaj pun mesec će vas podstaći da rešite problem što pre.

Foto: pixaby,
Autor: A. Milinković