Login/Registracija

SEPTEMBAR DONOSI VELIKE PROMENE: Ova tri znaka će profitirati

Kraj leta donosi velike promene u životima tri horoskopska znaka. Septembar će biti omiljeni mesec za neke pripadnike Zodijaka, a sa druge strane neki će biti u ozbiljnim prblemima. 

Strelac

Ukoliko ste u odnosu koji nije jasno definisan, ovo je mesec u kome ćete konačo dobiti formalizaciju tog odnosa – status veze ćete verovatno rešiti vi sami. Ipak, dobro razmislite, ako odlučite da ovu vezu ozvaničite – budite sigurni da je taj partner 110 odsto prikladan za vas. blank Takođe, septembar je mesec kada ćete konačno moći da realizujete neke ideje o kojima dugo mozgate. Imaćete i brojne mogućnosti na raspolaganju, a stvari će se uglavnom odvijati lagano i to same od sebe. Glavno je da budete odlučni i spremni da stvari preuzmete u svoje ruke.

Jarac

 Jarac je znak Zodijaka koji će imati možda i najviše uspeha u septembru 2022. godina. No, ovog puta uspeh dolaz apsolutno zasluženo – onima koji su bili uporni, odgovorni i predano su radili; slučajna sreća nema ništa s tim. Sve će funkcionisati lako – i napredak u karijeri, i situacija na poslu, i povećanje finansija. Čak i na ličnom planu, Jarac će moći da sprovede sve promene koje želi – piše Luftika. 


Škorpija

Škorpije, ovo će biti srećan mesec za vas, a srećne okolnosti stižu vam vrlo brzo – već u prvoj polovini meseca! Očekujte ozbiljne promene, pre svega na profesionalnom nivou, piše NajŽena. Ipak, pored uspona, očekjute i određene padove u septembru. Potencijalni neuspesi biće rezultat nepromišljenih akcija, zato ovog puta slušajte iskustvo i razum, a ne srce. Takođe, početkom meseca ne bi trebalo da planirate nove projekte, već da obratite pažnju na nedovršene projekte.

Foto: pixabay,
Autor: A. Milinković