“Bravo mama!“ Takmičarka na ivici suza, u osmoj deceniji ispunila svoj san

0A0A2095
Snežana Radulović

Snežana Radulović (72) iz Petrovca na Mlavi dočekala je svojih pet minuta u šou veterana, jer je godinama čekala da dobije poziv Žike Jakšića.

Kako je izgledao njen nastup pogledajte u videu ispod:

Pevanjem se nikad nije bavila i sebe naziva čistim amaterom, ali je još kao devojčica želela da pohađa muzičku školu. Kako je u kući bilo petoro dece kojeje trebalo prehraniti, otac nije imao srca da kaže ćerki Snežani da je neće upisati u željenu školu.

Rekao mi je da je bio u Valjevu i da su mu u muzičkoj školi rekli da dok ja završim nižu pa srednju pa višu, da će doći vreme da dobijem decu, da li me je slagao ili ne, nikad neću saznati pošto je on pokojan- ispričala je takmičarka.

0A0A2087

Pojavljivanjem u “Nikad nije kasno“ želi da ostavi uspomenu na sebe svojoj deci i njihovim potomcima.

Presrećan sam što je moja majka ovo doživela i što joj se ispunila želja da bude u vašoj emisiji– sa knedlom u grlu je rekao Snežanin sin koji je stigao u podršku zajedno sa sestrom, dok je takmičarka bila na ivici suza.

IMG 6812

Snežana nije mogla da opiše svoj osećaj što je na velikoj sceni, ali je trema nije savladala te je perfektno otpevala hit Silvane Armenulić “Rane moje“, dok se iz podrške moglo čuti “bravo mama“.

0A0A2116

Meni ste srce razgalili bukvalno, vidi se da nemate iskustvo ali nekako posle početka prve strofe lepo ste zaplivali i bila je harmonija za uši-priznao je predsednik žirija.

Ja bih želela da sa 72 godine izgledam i pevam kao vi i da imam toliku volju..plesala sam i pevala uz vas-očarana je bila Slavica.

Vaš san se uspešno ostvario i budite ponosni na sebe-iskren je bio Peđa.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: T. Bogavac