Vrištaćete od smeha: Jelena Kostov otkrila svoj najveći blam, ovo je za nevericu

JELENA KOSTOV ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 7 ok

Odskočna daska u karijeri Jelene Kostov definitivno su bile „Zvezde Granda“ o čemu je nekoliko puta govorila.

Svojim talentom i glasom osvojila je milione gledalaca, ali i iskrenošću i osmehom koji je oduvek bio njen zaštitni znak.

JELENA KOSTOV ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 2 ok

Jelena Kostov otkrila najveći blam u karijeri

Iako ima blistavu karijeru, pevačica na krije da su se i njoj tokom nastupa dešavali razni blamovi, a jedan od najvećih svojevremeno je podelila u razgovoru sa ekipom Granda.

-Radila sam sa bendom neki prvi rođendan. Ništa nije naslućivalo da je svadba u pitanju i ja sam rekla na mikrofon „Dobar dan svima! Ja bih molila sve goste da sad ustanu i da pozdrave jednim gromoglasnim aplauzom naše mladence“. U tom trenutku su se svi gosti pogledali i sigurno pomislili odakle je ova došla- ispričala je Jelena kroz smeh.

dfdbc03226b7d3a49e1f71ef7fe11cc597158e46
Jelena Kostov otkrila najveći blam

Podsetimo, pre nekoliko dana pevačica Jelena Kostov potpisala je novi ugovor sa Grand produkcijom.

-Radujem se nastavku saradnje sa dragim ljudima iz Granda i sigurna sam da će moja karijera nastaviti u još boljem uzlaznom smeru. Nisam uopšte imala dilemu kada je reč o novoj saradnji, jer su se i do sada pokazali kao vrhunski profesionalci tokom vođenja moje ranije karijere– rekla je pevačica koja se nedavno vratila sa porodiljskog odsustva i sada vredno priprema nove pesme kojima će uskoro obradovati verne fanove.

jelena kostov potpisala ugovor sa grandom 768x616 1

BONUS VIDEO: Jelena Kostov potpisala ugovor sa Grandom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović