Lidija Matić vodi opasnu borbu posle „Zvezda Granda“: „Sva se izgubim i ovo mi je previše“ (VIDEO)

Lidija Matić plenila je tokom takmičenja i svojim glasom i nastupima oduševljavala publiku i žiri u „Zvezdama Granda“. Međutim, mimo scene vodila je borbu sa samom sobom, o čemu je sad otvoreno govorila za Grand.

Finalistkinja je priznala da je jedina pevačica koja ne voli da priča i da je pred kamerama.

-Mislim da sam jedinstvena po tom pitanju. Ja to ne volim, ne znam da pričam, ne znam da se sklopim, ali dobro, naučiću. Trema je prevelika, sva se izgubim – rekla je Lidija za Grand i dodala da ima veliku odgovornost.

Screenshot 2023 08 14 171104

Ipak, kaže da će joj ludilo koje je imala tokom takmičenja veoma nedostajati, a na pitanje u kom pravcu će se odvijati njena karijera, odgovorila je:

-Sledeći stepenik je da sve napreduje, samo da sve bude kako treba. Još uvek nemam pesmu u šteku, čekala sam da se sve ovo završi i smiri, pa da krenem u akciju.

lidija matic zgs snimanje 27062023 foto munja 1

Tokom takmičenja ostala je upečatljiva i po pažljivo odabranim odevnim kombinacijama. Na sceni nikad nije bila vulgarna, niti provokativna, a damski stil koji neguje trudiće se da zadrži.

-Nekako sam to ja. Nema minića, ne mogu i ovo mi je previše. Volim da je umereno i elegantno– istakla je Lidija i otkrila koliko su joj „Zvezde Granda“ promenile život.

-Ozbiljnija sam uvek bila, ali postala sam odgovornija. Ljudi me zovu, pišu mi, to mi je wow, fascinantno. Trudim se da svima odgovorim. Imam već i hejtere, ali Bože moj, i to mora neko.Imali su mi zamerke za stajling, pa onda za tremu, uvek nešto nađu – rekla je pevačica u intervjuu koji možete da pogledate na početku teksta.

lidija matic zgs snimanje 27062023 foto munja 3

BONUS VIDEO: Petar Bulatović ispunjavao muzičke želje na plaži

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić