Login/Registracija

Nemanja Nikolić otkrio sve o svađi sa Slavicom Ćukteraš: „To je bio rijaliti, dugo nismo razgovarali, on nas je pomirio“

nemanja nikolic intervju

Prva sezona „Zvezda Granda“ donela je novinu u svetu muzike, ali i enormnu popularnost čuvenoj šestorki koju su činili Nemanja Nikolić, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, Steva Anđelković i Darko Filipović.

Ipak, koliko god da su uživali u zajedničkim turnejama i velikoj popularnosti koju su dobili takmičenjem, između pevača dešavale su i nepredviđene čarke, a za Grand Nemanja je otkrio zbog čega dugo nije razgovarao sa koleginicom sa kojom je svojevremeno snimio i duet.

Screenshot 2023 08 14 165301

On se prvo osvrnuo na period kada su naglo postali popularni i zajedničke turneje koje su trajale mesecima.

-Bilo nam je lepo, bilo nam je divno, najlepši period mog života, a nadam se i njihovog. Drugačije je vreme bilo, lakše, lepše i srećnije se živelo. Ima baš gomila anegdota sa turneja, mislim da toga više nema. Mi smo bukvalno živeli u kombiju, bilo je tu svega i svačega, mi smo se voleli i svađali, što je sasvim normalno, ali bilo je lepo- istakao je Nemanja za Grand i otkrio sa kim se najviše prepirao:

– Svi smo se međusobno svađali, rijaliti pravi, jer smo živeli zajedno, ali je bilo lepo. Ja sam se najviše svađao sa Slavicom Ćukteraš, dugo nismo razgovarali. Ja nju volim, draga mi je iako dugo nismo pričali…Kad se porodila, njena i želja njenog supruga bila je da ja pevam. Naravno da sam prihvatio i bilo mi je prelepo. Sad sam sa njom ok, mislim kad se vidimo, ma sve najlepše mislim o njoj.

slavica cukteras 2

Na konstataciju novinarke da priča sa Slavicom od rođenja njene ćerkice Viktorije, odgovorio je:

-Pa, može tako da se kaže!

Nikolić je istakao da su se za 20 godina svi promenili, a na pitanje ko je od čuvene šestorke najbolje iskoristio svojih 5 minuta i napravio karijeru, odgovorio je:

– Sigurno Tanja Savić. Ona ima nešto u sebi, neki faktor X, nju su ljudi oduvek voleli. Kad pogledate njen prvi album, imala je 9 pesama, 9 hitova i dan danas ima hitove, radi sa jakim saradnicima i to je razultat svega toga.

Screenshot 2023 08 14 165316

Pevač ne krije da bi voleo da se posle 20 godina ponovo okupe i odrade bar još jednu zajedničku turneju.

Ja o tome pričam već neko vreme. Možda bi trebalo nas šestro da napravimo nešto i obeležimo 20 godina. Svi smo mi ostvareni pevači, manje ili više, imamo svoje hitove i to bi bio pun pogodak da se desi.

Nemanja je istakao da je sa zvezdama „Granda“ spavao u štali, ali u luksuznim hotelima, a ceo razgovor sa njim možete da pogledate u videu ispod.

NE PROPUSTITE I:

Foto: N.Pantelić/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić