Login/Registracija

Od šarmantnog devojčurka do ponosne mame: Maja Jevtić spremna za novu ulogu: „Volećemo te najviše“ (VIDEO)

Kada je prvi put stala na Grandovu scenu, šarmantna Maja Jevtić iz Bosne za samo nekoliko minuta očarala je stručni žiri, ne sluteći da će joj tok takmičenja potpuno preokrenuti život.

Izvođenjem numera Lepe Brene i Snežane Đurišić uspela je da fascinira i Mariju Šerifović koja je rado primila u svoj tim.

IMG 0724 768x512 1

Čak je i Saša Popović više puta isticao da je svojim pevanjem dala domaći zadatak mnogim pevačima, a posebno kada se predstavila numerom Dragane Mirković.

Da se neočekivane stvari događaju u „Zvezdama Granda“ Maja je dokazala ubrzo, kada se u petom krugu pojavila sa stomakom.

MAJA JEVTICok 9

Iako su mnogi pomislili da će zbog trudnoće odustati od takmičenja, devojka iz Rogatice dobila je još veću volju da nastavi svoju borbu za titulu zvezde.

-Da ga pitamo je l’ mogao bolji termin da ubode… Kad se već bavimo ovom temom, je l’ znate kad se trudnoća dogodila? – pitala je Marija, a Majin suprug odgovorio je da desilo krajem novembra, početkom decembra.

-Znači, usred takmičenjaPa gde si zapeo u novembru, usred takmičenja?– našalili su se Marija i Popović tom prilikom.

MAJA JEVTICok 6

Uprkos blagoslovenom stanju sva Majina izdanja iz kruga u krug bila su besprekorna, a svoj uspeh pevačica pripisuje i svojoj mentorki sa kojom je deset meseci delila i dobro i loše.

Sva Majina izdanja tokom takmičenja pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, Maja trenutno uživa u devetom mesecu trudnoće, a termin za porođaj je 19. avgust koji sa nestrpljenjem išekuje.

-Devet meseci neizvesnosti pokloniće nam najlepše iznenađenje u životu. Šta god da jesi, volećemo te najviše na svetu- napisala je Maja danas na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: Ovo su najgori nastupi u „Zvezdama Granda“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram majajevticofficial,
Autor: J. Jović