Ludnica u „Zvezdama Granda“: Marija u transu koji se retko viđa, publika oduševljena njenim potezom: „Maro, legendo“ (VIDEO)

0A0A0927 1

Opšti haos u „Zvezdama Granda“, dogodio se ove subote kada se Marija Šerifović popela na sto od uzbuđenja koje je usledilo zbog nastupa jednog od kandidata.

Naime, prava magija na sceni nastala je kada su nastupali Milica Trajkov i Aleksa Šuković koji su ceo studio podigli na noge, a kada je Aleksa zapevao „Da mi je al’ nije“, Šerifovićeva nije mogla da obuzda emocije pa se popela na sto na kome je igrala i tapšala u ritmu pesme.

0A0A0948 1

-Pogodila me pesma. Ja na stolu, publika na nogama – priznala je Marija.

Publika je njen potez ispratila gromoglasnim aplauzom, a mnogi su tvrdili da je baš ovakava atmosefra falila.

Vesela energija ponela je i njene kolege koji su sve vreme igrali oko nje, ali i voditeljku Sanju Kužet čije plesne tačke često ostavljaju bez daha.

U nastavku pogledajte kako je sve izgledalo:

Posećamo, Marija je potvrdila lepe vesti da radi na novom albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana.

-Vreme je za novi album, da ljudi moji, zvanično je! Priznajem, odabrala sam 90% pesama koje će se naći na mom novom studijskom albumu, no, za sve ljude kojima je muzika život kao i meni verujem da će sledeća informacija, odnosno poziv, biti veoma zanimljiv. Naime, pozivam sve mlade, neafirmisane, kreativne ljude koji nemaju put i način da njhova pesma dođe do nas izvođača, stvar uzmu u svoje ruke! – izjavila je nedavno Šerifovićeva.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić