Žurka u hotelu Zvezda Granda, takmičari zapevali uz harmoniku

Uprkos izazovima koji su ih pratili tokom poslednjih meseci, takmičari popularnog muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ nastavljaju da se pripremaju za naredne krugove sa velikom posvećenošću i energijom.

Iako su već mesecima u intezivnom radu sa svojim mentorima, ovog puta su se nakon nastupa okupili u hotelu „Panorama“ kako bi zajedničkim snagama vežbali i raspevali se.

Takmičari „Zvezda Granda“ zajedno vežbaju u hotelu

ipiccy image 38 1

Mladi talentovani takmičari Petar Krekić, Dino Suljić, Jelena Prole, Nađa Mujezinović, Samed Dželo zajedno su sa uživanjem zapevali numeru Ane Bekute „Treba mi vremena“, a onda dodatno uneli emocije uz pesmu „Kad zamirišu jorgovani“ što je maksimalno ojačalo njihovu povezanost i inspirisalo ih da u narednom krugu daju svoj maksimum.

Ovaj muzički poduhvat nije samo prilika za vežbanje i usavršavanje, već deljenje ideja, podrške i stvaranje zajedničkih muzičkih trenutaka, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

ipiccy image 39 1

BONUS VIDEO: Saša Popović otkrio novi koncept „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković