Login/Registracija

ZVEZDE GRANDA PRAVE LOM: Ko izlazi najteži sa nastupa?

Takmičenje „Zvezde Granda“ iznedrilo je mnoge velike zvezde koji se danas mogu pohvaliti izuzetno uspešnim karijerama. Tako je i ova setona iznedrila velike talente i sjajne vokale i donela  mladim pevačkim nadama veliku slavu i popularnost, a mnogi od njih već uveliko nastupaju.

Gotovo da su svakog vikenda angažovani u poznatim klubovima, ali i na privatnim proslavama i veseljima o čemu nas svakodnevno obaveštavaju putem društvenih mreža.

Izgleda da je posebno dobro krenulo Mustafi Mehiću koji je ovaj vikend proveo ulepšavajući slavlje novopečenim mladencima. Koliko je veselu atmosferu napravio potvrdil su gosti koji su ga obasipali bakšišem. Iako smo tokom takmičenja navikli da Mustafa peva uglavnom narodne numere, ovoga puta pokazao je da podjednako dobru žurku pravi i sa rok repertoarom.

– Boga mi, nisam zapamtio naporniju sezonu od ove! Malo mi nedostaje da se odmorim. Skoro svako veče imamo svirke, ali malo da prođu sve zakazane obaveze pa da počne da se radi na pesmi- priznao je Mehić za Grand Online.

Na crtu mu je stao i Hanad Džehverović koji je takođe ovog vikenda bio angažovan na jednoj svadbi o čemu nas je obavestio putem društvenih mreža. A nismo mogli da ne primetimo da su se gosti na njegovom nastupu sjajno proveli budući da jhe mikrofon jedva držao od bakšiša.

Odmah smo se zapitali da li je ista situacija i kod Velida Handžića koji je odmah nakon finala dobio titulu novog kralja bakšiša i saznali da je i kod njega ovog vikenda bilo radno. 

– Iskreno, moram da priznam da me dočekuju kao kralja. Ono što sam doživeo u Minhenu, ali i što posle takmičenja doživljavam, zaista jeste kraljevski tretman- istakao je za Grand Online.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović