Login/Registracija

Njegov nastup u „Zvezdama Granda“ broji milione, a pevač danas priznaje: „Karleuša je bila moja odskočna daska“ (VIDEO)

Aleksandar Misojčić Xander, proslavio se u „Zvezdama Granda“, gde je odmah privukao pažnju svojom pojavom i energijom na sceni nakon čega je nastavio da gradi svoju karijeru i niže uspehe.

Iako je odlučio da svoj put gradi korak po korak, priznaje da su njegovi nastupi iz takmičenja doprineli njegovoj popularnosti.

Ja sam se o Karleušu ogrebao kada je trebalo, sve ostalo je minuli rad. Vidim da se ti snimci dele i pokuzuju mi taj nastup, to ponovo ide ka milionu i to očigledno publika voli- prisetio se pevač kome je drago što mu se takva zvezda pridružila na sceni na njegovom početku.

Karleuša je ta koja je svemu doprinela, ljudima se dopala ta energija i kako smo imali inetrakciju. To su momenti koji su obeležili tu sezonu, ali i početak moje karijere. To mi je bio vetar i u leđa i velika odskočna daska za mene da budem tu gde sam danas- tvrdi Xander.

S obzirom da vredno radi na terenu, ali i u studiju, zanimalo nas je koliko voli da planira korake u karijeri i da li ih uvek uspešno ostvaruje.

Ja planiram dugo unpared, ali to se ništa ne ostvari onako kako sam mislio. Nastupi su uvek nekoliko meseci unapred, a pesmu sam isto hteo sada, ali nemam kada da stignem zbog putovanja, pa nadam se u septembru- iskren je Misojčić koji na svakom slavlju obavezno peva dve pesme.

Ima me svuda, sve promovišemo, ali da, traže mi dosta „Seksi ritam“ i moju pesmu „Lepotica“ ona je isto glavna- otkrio je Xander.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić