ZVEZDA JE ROĐENA: Komšinica Amara Gileta opčinila sve, ustao čak i Saša Popović

martina zvezde granda

Komšinica Amara Gileta, talentovana i prezgodna Martina Jozinović (23) iz Beča raspametila je sve u najgledanijem muzičkom takmičenju i od stručne osmorke dobila komentar da je „zvezda rođena“.

Martina se u „Zvezdama Granda“ predstavila pesmom „Ako je vrijedilo išta“ koja je na prvu kupila žiri, te joj je ceo studio, zajedno sa žirijem apaudirao, a najveće iznenađenje bio je Saša Popović koji je po prvi put ustao nekoj kandidatkinji.

0A0A6670 1

Martinin protivnik u duelu bio je Amel Škrijelj (23) iz Prilepa, kandidat Viki Miljković, koji se predstavio pesmama „Zeleni dol“ i „Maskara“, dok je njena druga numera bila „Đavo“ od Ane Nikolić, a krajni rezultat 6:4 u njenu korist.

Kako je Martina, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, opčinila žiri i sve u studiju, Saša Popović zatražio je da vidi njenu podršku, a kada je ugledao roditelje imao je samo jedno pitanje.

-Odakle ste vi?– zanimalo je Sašu, a takmičarkin otac odgovorio:

-Mi smo iz okoline Zepča, a živimo u Kaknju.

-Znači Bosanci, brate?! Onda će od sad Martini da pišemo Kakanj, Amar Gile, jer ko će iz Beča da glasa, ali kad kažemo Kakanj, jasno je – objasnio je Popović.

-To nam je komšija – dodao je Martinin tata, a ona dodala da se slaže sa tim da je iz Kaknja iako živi u Beču.

IMG 8619
Martina

Viki je istakla da je nezadovoljna što je njen kandidat dobio samo četiri glasa, ali se slaže da je Martina bila dominantnija. Ipak je dodala da je trebalo da bude 6:6, sa čim se Saša nije složio, te je upitao ko joj od njih dvoje više liči na zvezdu „Granda“.

-Martina više liči na zvezdu, slažem se sa vama, atraktivnija je. Amel je muško, ne mogu da mu obučem kratku haljinu – odgovorila je Viki, a Marija joj kroz smeh odbrusila:

-Možeš, kako Đole nosi suknje?!

Viki je nastavila da „rešeta“ žiri, tvrdeći da im kriterijumi za glasanje nisu uvek isti, a Popović je zatražio komentar od kumice Cece Ražnatović.

-Martina je otpevala prvu pesmu, znači ludilo mozga, ali drugu mentorka treba da ti zabrani. Da nije bilo prve numere ne bismo čuli kako raskošan glas ima – rekla je Ceca, pa stala u kuminu odbranu da je prvi kandidat trebalo da dobije svih šest glasova.

-Martina je bolji pevač, ona je izdominirala večeras u odnosu na Amela, briljirala je- izjavila je Ana Bekuta, a Viki je upitala po kom parametru ocenjuje.

-Po svom!– odbrusila joj je.

0A0A6649
Amel

Aleksandar Milić Mili nije mogao da sakrije oduševljenje talentom simpatične Martine.

-Ti si rođena za ovaj šou, bukvalno si oduvala i pevanjem i izgledom. Mene zanima samo šta treniraš kad imaš tako izvajane tricepse? – pitao je Mili, a takmičarka odgovorila da studira nutricionizam i da u skladu sa tim pokušava da ostane u formi.

-Vidi se, svaka čast“. A što se tiče Amela, meni to nije bilo ni blizu nje. Ja da sam dao oba glasa, tačno bih se ubio, ni blizu Martine koja je bila bolja – rekao je Mili, ali se Viki pobunila zbog njegove izjave.

-Violeta, ne ocenjujemo tebe nego tvog kandidata – poručila joj je Bekuta.

DSC00988

Snežana Đurišić delila je Violetino mišljenje da je nepravedno da Amel ima samo četiri glasa, ali je istakla da je Martina bila bolja.

-Kako si prvu pesmu otpevala možeš do finala. Za tebe nema zime – poručila je Snežana takmičarki, a ni Đorđe David nije mogao da sakrije oduševljenje.

-Jako mi je drago što se pomenuo Kakanj i Amar Gile, odatle je i Adi Begić. Tvoja druga pesma nije bila dobra, ne trebaju ti lagane pesme jer raskoš koji ti imaš treba da daješ iz kruga u krug. Zvezda je rođena – prokomentarisao je roker, a Dragan Stojković Bosanac dodao za Martinu:

-Na žalost bila si odlična, a zašto nažalost, zato što nisi moja kandidatkinja. Bila si fenomenalna, talentovana si, bravo dušo moja i bravo tvojoj Mariji. Biće to još bolje. Molim samo Sašu Popovića da ne aplaudira zbog drugog kandidata, ti moraš biti miran, ali ne vredi kad si i ti muzičar pa te pogodi pesma.

-Posle ovakve interpretacije prve pesme, pa ja bih bio idiot da nisam ustao- odgovorio mu je Popović.

IMG 8672

Martinina mentorka bila je prezadovoljna kako se večeras predstavila žiriju i publici, a voditeljka Sanja Kužet poentirala je za kraj:

Ne sećam se da je nekog žiri ovako ishvalio. Svaka čast i samo napred! Možda je zvezda zaista rođena.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić