Dame „Zvezda Granda“ u TRCI ZA MIS ŽIRIJA: Saša odabrao najlepšu, pa nastao KARAMOBOL U STUDIJU (VIDEO)

ZIRI ZG SNIMANJE 25012023 FOTO MUNJA 45 ok

Žiri „Zvezda Granda“ okupio se i ove subote u studiju na Košutnjaku sa zadatkom da ocene scenske nastupe mladih pevačkih nada i pomognu im da ostvare svoje muzičke snove, ali pre toga družili su se u bekstejdžu gde su naše kamere zabeležile najzamiljive momente.

ceca popovi

Iako se dame iz žirija trude da uvek budu top sređene, svojim stajlingom sve je zasenila Ceca Ražnatović koja je zasijala sa crvenim karminom i karnerima na bluzi u duhu plesačica flamenka čemu nije odoleo Saša Popovič koji je pohvalio kako je najlepša i da je večeras izabrana za mis žirija.

ipiccy image 10 4

Ana Bekuta i Snežana Đurišić u svom stilu su prokomentarisale kako njima nije udelio kompliment, pa su odlučile da mu pokažu kako su i one na visini zadatka.

Bez želje da bilo koga favorizuje, Voja je diplomatski rekao kako su sve lepe, dok je Bosanac u svom stilu izabrao Mariju Šerifović koja je odlučila da digne atmosefru u studiju i umesto izbora najlepše dame, napravi žurku za pamćenje.

yiri igra

U toj akciji podržale su je sve kolege, a Mili je čak uspeo da natera Sašu Popovića da zaigra u ritmu dok ga je publika bodrila.

Dok čekamo novu epizodu, pogledajte najbolje momente koje nemate prilike da vidite u emitovanju u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Milinković