Zvezda Granda više ne izgleda isto! Smršala skoro 20 kilograma, pa otkrila tajnu transformacije: „Krizirala sam“

86efd1f3d76657e2b2ed89d7e0cadc25876a9713

Od kada je postala deo takmičenja „Zvezde Granda“ nekadašnja učesnica Slađa Zubčević privlačila je veliku pažnju, kako svojim glasom, tako i svojim smislom za humor kojim je stručni žiri često ostavljala bez teksta.

Ipak, pevačica je nekoliko puta bila i na meti kritika, a sve zbog viška kilograma. Osim Saše Popovića koji je savetovao da probuši kašiku, istog stava bila je i njena mentorka Marija Šerifović.

ipiccy image 61 1

I Slađa je sada definitivno odlučila da napravi neverovatnu transformaciju i baci se na zdraviji način života i naporne treninge zahvaljujući kojim je skinula neverovatnih petnaest kilograma.

-Ukupno 15 za sad! Na početku sam krizirala što se tiče hrane, ali da nije bilo moje Marije koja mi je od početka velika podrška verovatno bih pojela koru od drveta. Ja sam živi i i hodajući dokaz da se sve može- istakla je pevačica, a potom na društvenim mrežama pokazala neverovatne rezultate.

Slađa je pozirala u crnoj haljini i svojim pratiocima pokazala da izgleda bolje nego ikada zbog čega je prikupila lavinu komplimenata.

ipiccy image 62 1

Podsetimo, Slađa je nedavno izgovorila sudbonosno „da“ svom izabraniku, harmonikašu Vlatku.

-Danas smo se zakleli pred Bogom i ljudima na uzajamnu vernost i ljubav do kraja života. Gospodin Parizoski i gospođa Parizoska– rekla je Slađa nakon venčanja koje su organizovali u krugu najbližih ljudi.

-Posle crkvenog venčanja i ceremonije organizovali smo ručak za porodicu i uži krug prijatelja. Suprug se bavi muzikom kao i ja, svira harmoniku i najbolji je, nije što je moj. Ručak smo organizovali u jednom lepom restoranu kod prijatelja u Prilepu-istakla je za Grand.

IMG 20230723 181120 616

BONUS VIDEO: Otkrivamo šta vas čeka u novoj epizodi „Zvezda Granda“

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen/Privatna arhiva,
Autor: J. Jović