VRTLOG EMOCIJA Šerif Konjević dirnuo Žiku Jakšića, voditeljka pustila suze: „Molila sam Boga da se ne zaplačem“ (VIDEO)

Znamo da od nedelje do nedelje vlada veliko nestrpljenje u iščekivanju nove epizode šoua „Nikad nije kasno“, ali zato je tu ekipa Grandove redakcije, spremna da vam zagolica maštu i otkrije delić onoga što će se dešavati.

ZIRI NNK SNIMANJE 21092023 FOTO MUNJA 5 ok

Osim neprikosnovenog tandema Dragane Katić i Žike Jakšića, premijera žirija Saše Miloševića Mareta ove nedelje emisiju će dodato začiniti Šerif Konjević i voditeljka Bojana Lazić.

SERIF KONJEVIC NNK SNIMANJE 21092023 FOTO FILIP 25 ok

Ukoliko ste mislili da lepše i emotivnije ne može, tu je Šerif da vas razuveri. Čim je pustio svoj vanserijski glas pevač je atmosferu u samom startu doveo do usijanja.

-Specijalno za našeg brata Žiku i za sve koji nas gledaju- rekao je Konjević, a potom posvetio pesmu Žiki što je voditelja potpuno oduševilo.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 21092023 FOTO MUNJA 6 ok

-To miliii!- povikao je voditelj koji je zaigrao već uz prve taktove.

Ništa manje, svojim vokalima, nisu doprineli i talentovani takmičari, a jedan od njih ostavio je veliki utisak na Sašu Miloševića Mareta.

-Ti si perfektno tačan, nijedan tom nije bio diskutabilan, čak ni malo- pohvalio je Mare jednog od kandidata.

BOJANA LAZIC NNK SNIMANJE 21092023 FOTO MUNJA 51 ok

A gde je pesma, tu je i emocija! Iako se nadala da u ovoj emisiji neće pustiti suze, Bojana Lazić nije mogla da savlada emocije.

-Ja sam nekako već na početku emisije Boga molila da ne zaplačem, ali to ne može da se desi u ovakvoj emisiji, u ovakvoj čaroliji- istakla je voditeljka, dok je Šerif savetovao kandidata da nabaci osmeh na lice.

Šta se zapravo desilo i šta vas čeka u četvrtoj emisiji devete sezone „Nikad nije kasno saznajte u videu na početku teksta“.

BONUS VIDEO – Nikad nije kasno – Bekstejdž:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J. Jović