Login/Registracija

Zvezda Granda uporedila Karleušu i Cecu: „Sa njom mi je bila lakša saradnja“ (VIDEO)

Specifičnim glasom Natalija Joksimović osvojila je simpatije publike takmičenja za „Zvezde Granda“ a kuriozitet je da je imala dva mentora: Cecu Ražnatović i Jelenu Karleušu. Mlada pevačica danas kaže da je puno naučila od obe naše muzičke zvezde, a otkriva i da su joj se ispunili snovi.

-Mama je otkrila talenat kod mene još sa mojih pet-šest godina i uložili su dosta u mene kako bi me izveli na pravi put. Danas, sa svojim benodom „Beso de Loko“ radim privatne proslave, radim ono što volim i živim neki svoj san – započela je Natalija svoju priču.

Ona se takmičila u dve sezone „Zvezde Granda“, ostvarila je zapažen plasman, ali do danas još uvek nije objavila nijednu pesmu. Otkrila je zbog čega to nije učinila.

-Želim da najpre naučim da dobro radim ovo što radim, i kada budem izbacila pesmu da to bude gotov paket. „Top topova“, što bi mladi rekli. Mislim da radim dobro svoj posao ali nisam osećala da je pravi trenutak snimiti pesmu, sa 17-18 godina – objasnila je Natalija i dodala da je želela da je publika najpre upozna na svirkama i nastupima.

Natalija je otkrila i da radije izvodi Cecine pesme, a osvrnula se i na to koliko su joj pomogi njihovi saveti.

-I Jelena i Ceca su meni bili vrhunski mentori u vreme dok sam se takmičila. Kada sam bila kod Jelene od nje sam pokupila sve što mi je trebalo. I svaki njen savet mi je bio dobronameran i koristan. Najviše mi je govorila da ne budem toliko skromna, da budem otvorenija i da grizem i da budem na sceni poput nje – ispričala je Natalija, a potom opisala šta je naučila od Cece u čijem je timu bila u prošloj sezoni.

-Kada sam bila kod Cece, ona mi je davala savete koje ću koristiti tokom cele svoje muzičke karijere. Ceca mi je otkrivala više neke pevačke tajne, a pružala mi je i vetar u leđa da počnem da pevam i narodnu muziku, kako bih bila malo slobodnija u tom smislu. Mislim da je uspela u tome. Zapravo Ceca me je i dovela do polufinala sa repertoarom koji smo zajedno birale – otkrila je Natalija.

Na pitanje sa kim joj je od mentorki bilo jednostavnije da sarađuje, Natalija kaže:

-Možda mi je bilo jednostavnije da sarađujem sa Cecom. U vreme dok sam radila sa Jelenom ipak nisam imala toliko iskustva sa nastupima, tek je bio moj početak. Mnogo volim svoju prvu sezonu, ali to kako sam se tada predstavila jako mi je smešno. Tražila sam se. U isto vreme sam pevala i Aleksandru Radović o Zlatu Petrović… Mnogo sam šarala i lutala. Ali prvi mačići se u vodu bacaju – objasnila je Natalija.

Otkrila je i da nije planirala da se ponovo prijavi za „Zvezde Granda“ ali je dobila poziv od Grand pordukcije. O čemu je još Natalija govorila pogledajte u VIDEU.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić