ZVEZDA GRANDA postaje tata! Upoznali se u takmičenju, a sad čekaju bebu: „LJUBAV JE POBEDILA“ (VIDEO)

Snapinsta.app 1080 334246450 226882239782159 3240711817425692029 n

Ljubavna priča nekadašnje zvezde „Granda“ Bojana Pavlovića i Nikoline Pelaić počela je pre šest godina u šouu „Pinkove zvezdice“, ali se u međuvremenu prekinula zbog protivljenja njegove porodice. Međutim, par se nakon mnogo godina ponovo sastao, uprkos tome što su Bojanovi baba i deda bili protiv, a sad je pevač podelio najlepše vesti i pokazao da je ljubav ipak pobedila.

Nakon romantične veridbe i planiranja svadbe, Bojan je danas objavio da će uskoro postati otac i da je njegova buduća supruga u trećem mescecu trudnoće.

-Neopisiv osećaj sam doživeo danas. Hvala ti ljubavi moja večna, za ključ života koji ćeš mi doneti uskoro -napisao je pevač u opisu fotografije sa ultrazvuka, nakon čega su počele da se nižu čestitke i komentari da ljubav uvek pronađe put i da je i ovog puta pobedila.

-Uskoro stiže naše blago – poručila je Nikolina, dok je Bojan podelio i video sa lekarskog pregleda, a njegovu reakciju možete da pogledate u snimku ispod.

Bojan je nedavno za Grand otvorio dušu i priznao da se situacija u njegovoj porodici drastično promenila i da se više njihovoj ljubavi niko ne protivi, te da može reći da je danas srećan čovek.

-Sada je sve ok. Moji su upoznali Nikolinu i shvatili koliko se zapravo volimo. Sada je sve i više nego u redu, odlično – rekao je Bojan za Grand i nastavio:

-Baba i deda su nam poželeli sreću, svadba će biti sredinom godine. Prvo ćemo se venčati kod matičara, pa u crkvi, a venčanje će biti i u Splitu gde Nikolina živi, i u BeograduSprema se fešta (smeh), Naravno, pečenje će praviti deda i tata zajedno.

Pavlović je nedavno njihovu ljubavnu priču pretočio u stihove, a zanimljivo je da se u njegovom spotu pojavljuje upravo Nikolina.

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić