„Zvezda Granda“ ponosno pokazala novu ljubav, topi se od sreće: „Moja radost“ (FOTO)

5b94c74e4c65ebda990f2e5821c2eae39758150e

Od kada se vratila na muzičku scenu, nakon teškog perioda u životu, Lejli Zahirović se sreća osmehnula i cvetaju joj ruže na svakom polju.

Osim što se posvetila sebi i svojoj karijeri koju je uzdigla sa dva nova hita, Lejla ima još jedan razlog zbog koga se svakodnevno smeje.

Naime, pevačica je na svom Instagramu podelila fotografiju koja je rastopila srca mnogih, kada je pokazala svoju novu ljubav.

06feda2e5ca94a87e0063b818caebf97c545167a

Iako su svi pomislili da se radi o dečku, Lejlino srce ukrao je novi pas zbog koga je pevačica presrećna.

Upoznajte Lunu. Od danas moja nova radost– napisala je u opisu videa sa kućnim ljubimcem.

ipiccy image 3 13

Podsećamo, pevačica je napravila muzičku pauzu nakon gubitka oca za koga je bila izuzetno vezana, o čemu je nedavno govorila.

Najteže mi je bilo kada sam ostala bez svog najvećeg oslonca, a to je moj tata. On je nažalost preminuo u junu, kada su se dogovorile te letnje turneje. Nakon očeve sahrane prošlo je 10 dana kada sam počela da radim. Samo ja znam kako mi je bilo… Uvek me je čekao posle nastupa i onda idemo zajedno našoj kući, bio mi je velika podrška. To su bili najteži momenti, kad sam shvatila da ga nema. Samo ja znam šta sam preživljavala, sve dok nisam prihvatila da bi to bila njegova najveća želja da nastavim i da se borim, da naučim da živim sa tim. Bol nikada ne prolazi, ali da dobiješ neku snagu i hrabrost da nastaviš dalje– rekla je za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić