Login/Registracija

Zvezda Granda otvoreno o porocima: „Umesto bakšiša dobijao sam narkotike“ (VIDEO)

Jedan od najboljih fudbalera među pevačima Igor Gmitrović poslednju pesmu izdao je pod nazivom „Radi me“, a onda su se mnogi zapitali šta li je pevač želeo da poruči ovim provokativnim nazivom numere, te da li se nekada susreo sa nekim porocima.

Nemam ništa protiv toga da ljudi pomisle da su poroci u pitanju, ali moram da kažem da ja nisam poročan tip. Uvek sam bio sportista, treniram fudbal već četrnaest godina. Volim da popijem ponekad, ali ne mislim da je to porok – kazao je pevač.

Pevač ne krije da je itekako zadovoljan svojim postignućima do sada.

Zaista sam zadovoljan. Zadnje dve godine dobijam mnogo pozivan za nastupe, ali i za gostovanaja u televizijskim emisijama. Mogu da kažem da sam prezadovoljan. Uvek radim, trudim se i očekujem uvek hit. Pesma „Radi me“ moram da kažem da mi je donela mnogo uspeha i mnogo posla – iskreno je rekao muzičar za Grand.

Igor je nedavno u Banjaluci nastupio rame uz rame sa panonskom barbikom Natašom Bekvalac, pa podelio svoje utiske sa publikom.

Organizatori su želeli takav spoj. Nataša je predivna osoba, pohvalila mi je energiju i udelila mi nekoliko saveta. Na nastupu je bilo preko hiljadu ljudi, zaista je bilo fenomenalno – otkrio je pevač.

Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, ali pevač tvrdi da ona ipak nije njegov tip žene.

Svaka žena je lepa na svoj način, Nataša nije moj tip. Žena drži do sebe, ali ja volim prirodne devojke – bio je iskren muzičar.

Tokom gostovanja u emisiji Igor je progovorio i o vezi sa dugogodišnjom devojkom Marijom Madić i otkrio da li bi je podržao kada bi poželela da nešto promeni na sebi.

Ne bih je podržao. Sve zavisi šta, u granicama normale da, sve ostalo ne bih podržao ali je ne bih ostavio zbog toga. Gradili smo taj ljubavni odnos godinama, pa se ni ne ostavlja zbog nekih stvari kao što su novac ili estetika- objasnio je Gmitrović.

Ostatak intervjua možete poslušati u videu ispod.

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk