IZAŠLA IZ ILEGALE Jelena Bačić Alimpić otkrila zbog koga je došla u takmičenje veterana (VIDEO)

JELENA BACIC ALIMPIC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 2 ok

U večerašnjoj emisiji takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ čast da se nađu u ulozi člana žirij pripala je novinarki i spisateljici Jeleni Bačić Alimpić. Poznata Novosađanka u razgovoru za Grand online otkrila je zbog čega je odlučila da se povuče sa javne scene.

-Prosto kada mi izađe nova knjiga ja se pojavim, dakle uradim taj marketinški deo što se tiče svog posla i onda se povučem. Mislim da mi više nije mesto u javnosti. Mada, jednom javna ličnost, uvek javna ličnost – rekla je Jelena.

IMG 3840 1

Nekadašnja TV voditeljka gledanih emisija priznala je da joj ne nedostaje posao ispred kamera, a istakla je i sa kim je od ljudi iz sveta estrade i danas u bliskim odnosima.

-Goca Tržan i ja smo prijateljice već 25 godina, a sa mnogima sam u kontaktu i povremeno se čujemo. Inače mi ne nedostaje ni televizija ni estrada ali mi je drago što sam deo ove priče „Nikad nije kasno“ jer tu su moji prijatelji, pre svega Mare, kao i Žika. Želela sam da im izađem u susret i da budem malo sa njima, i dragi mi je što sam ih videla. Za trenutak sam se podsetila te fenomenalne muzičke atmosfere – ispričala je Jelena.

SASA MILOSEVIC MARE I JELENA BACIC ALIMPIC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 5 ok 1

Uz nežne note tokom šoua Jelena je otkrila i šta joj pokreće emocije.

-Upravo ove pesme koje je večeras izveo takmičar, a u kafani naravno naručujem starogradske pesme ili nešto od neprevaziđenog Tome Zdravkovića – dodala je Jelena.

Razgovor sa Jelenom Bačić Alimpić možete pogledati u sledećem VIDEU.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić