ZVEZDA GRANDA NIJE HTELA DA RADI DOČEK NOVE GODINE, RAZLOG JE ONA: „Verio sam je, bila je žurka“

323891775 2035269456663654 4609845279851467499 n

Jedan od retkih pevača koji u 2023. godinu nije ušao zabavljujući druge je Strahinja Živanović, prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“ koji je sad otkrio zbog čega nije radio za doček.

Kako je naveo, razlog za to je samo jedan – njegova verenica zbog koje je rešio da zaradu ostavi po strani i u nogodišnjoj noći posveti se samo njoj.

-Proveo sam se divno, bilo je lepo i interesantno, realno kao i svake godine, žurka. Bio sam u društvu,nisam nigde pevao. Ja sam ove godine verio devojku pa smo zajedno odlučili da ne radim, da budem kući jer ću naredne svaku verovatno pevati, pa sam sebi dao oduška – otkrio je Strahinja koji je nedavno publiku obradovao prvom pesmom u karijeri koja nosi naziv„Za noć savršeni“.

Iako je očekivao kritike, miljenik iz prošlogodišnjeg tima Ane Bekute tvrdi da je i sam iznenađen reakcijom publike.

-Publici se dopada, 90 posto komentara je da je pesma hitična, da lako ulazi u uši, i baš mi je drago. Tako sam i želeo- rekao je Živanović i otkrio ko mu je osim mentorke najveći kritičar.

-Moja verenica, tata je takođe veliki kritičar, naravno i Rale Ratković koji je radio pesmu. Čekao sam malo duže i Rale me je nedavno pitao da li je urodilo plodom čekanje, odgovorio sam da jeste, stvarno jeste– istakao je Strahinja u emisiji „Grand parada“.

strahinja

Strahinja je nedavno otkrio i koja voditeljka je odbila da glumi u njegovom spotu za prvu pesmu.

Jovana Jeremić je trebalo da bude u mom spotu, ali eto na kraju se desilo da se nismo dogovorili oko njenog gostovanja u ovom spotu. Zamislite sada kada bi ona gostovala, tu razliku. Koliko je ona visoka 1.60 i ja od dva metra. Ona je trebala da odglumi tu lepu i jaku ženu o kojoj ja pevam u pesmi. Taj paradoks za ovu noć smo savršeni ne predstavlja ženu, nego mene koji sam od dobrice, postao momak za jednu noć – rekao je pevač nedavno.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić