Login/Registracija

DRAMA SE NASTAVLJA? Oglasile se Kaća Živković i Kija Kockar o svađi i otkrile pravu istinu: „ODAVNO SAM PRESTALA TAKO DA JE DOŽIVLJAVAM“ (FOTO)

Nakon što Katarina Živković izjavila kako nema prave prijatelje na estradi, kao bomba je u medijima odjeknula vest o puklom prijateljstvu sa Kijom Kockar sa kojom je pre nekoliko godina postala izuzetno bliska.

Kako se u javnosti dugo nisu pojavljivale zajedno, ova konstatacija navela je mnoge da pomisle da su nekadašnje drugarice „zaratile“, o čemu su se sada oglasile na svojim društvenim mrežama.

Lutkicu sam u svom životu odavno prestala da doživljavam kao deo „estrade“– zapušila je svima usta pevačica njihovom zajedničkom slikom i demnatovala navode o svađi, što je slatko nasmejalo i Kockarevu.

Ona se nadovezala na njenu objavu slikom novinskih natpisa uz opis „Bože hahaha“.

Podsećamo, tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, Živkovićeva je otkrila ko su joj pravi prijatelji u životu i da li je bliska sa kolegama.

Ja se družim sa svojim kolegama i volim svoje kolege, ali prave prijatelje nemam među javnim ličnostima. Moji prijatelji su ljudi iz detinjstva sa kojima se družim jako dugo, što ne znači da sam u lošim odnosima sa kolegama– rekla je pevačica.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić