Login/Registracija

Od „Zvezda Granda“ do IZBORA PESME ZA EVROVIZIJU: „Duo Grand“ ima keca u rukavu: „Fenomenalan spoj nespojivog- opere i trilera“

Saša Popović ispunio je dato obećanje u prethodnoj sezoni „Zvezda Granda“, kada je dao reč da će Nenadu Osmanoviću i Aleksandru SImiću spremiti pesmu kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Izboru pesme za Evroviziju.

Ova dva neverovatna vokala nastupiće zajedno kao „Duo Grand“ i predstaviće se pesmom pod nazivom „Viva la Vida“ koju je Saša Popović kupio pre 10 godina i dobro „čuvao u fioci“ sve dok nije prepoznao vokale koji su joj dostojni.

Autori numere su Nino Ademović i Rale Ratković koji je ekskluzivno za Grand otkrio detalje saradnje sa ovim duom.

Momci su me stvarno oduševili, iako sam ih čuo ranije i Sale mi ih je hvalio, kada su otpevali shvatio sam njihovu veličinu. Oni su fantastičan spoj nečega što je mnogima nespojivo- opere i trilera, što ćete i čuti u samoj pesmi. Kao što i sam naziv kaže, ova numera, govori o životu i šalje poruku da svako treba da ga proživi na najboljli mogući način bez obzira na sve što on nosi– istakao je Ratković za Grand.

Radio-televizija Srbije odabrala je kompozicije koje će se takmičiti na festivalu „Pesma za Evroviziju 2023“ , među kojima je i „Viva la vida“, a na kojem će biti odabran predstavnik Srbije na „Pesmi Evrovizije“ u Liverpulu u maju ove godine.

Veoma smo srećni i počastvovani. Tvrdimo da do sada niste čuli ništa slično– rekli su za naš portal „Duo Grand“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić