Login/Registracija

Zvezda Granda neprepoznatljiva: Smršala preko 50 kilograma i promenila lični opis (FOTO)

Brojni talentovani pevači okušali su svoju sreću u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Neki su kroz pomenuti muzički šou program ispunili svoje snove i napravili ozbiljne karijere, a danas su najveće zvezde estradne scene.

Međutim, bilo je i onih koji nisu imali mnogo sreće, kao što je to nekadašnja takmičarka Ivona Jovanović, poznatija kao Ivona JO. Uprkos tome na makedonskom tržištu za kratko vreme uspela je da napravi muzički bum.

Ipak, ukoliko biste videli njenu sliku iz perioda kada se takmičila i uporedili sa nekom današnjom bili biste sigurni da je reč o dve različiti osobe.

I Saša Popović je tokom takmičenja kritikovao da mora da skine kilograme prvo radi zdravlja, a potom i zbog javne scene. Izgleda da ga je Ivona poslušala i podvrgla se operaciji želuca zahvaljujući kojoj je skinula neverovatnih 50 kilograma što je totalno promenilo njen lični opis.

Atraktivna i obučena po poslednjoj modi jedna je od najtraženijih mladih pevačica na makedonskom tržištu, a dokaz su brojni nastupi koji su popunjeni do poslednjeg mesta. Međutim rešila je da sebe oproba i na srpskom tržištu te će već početkom juna objaviti i svoju prvu pesmu „Bukvalno“.

BONUS VIDEO – Ovako je Ivona izgledala u „Zvezdama Granda“

Ne propustite i:

Foto: Bad Steff Stefan Sokolovski/ Printscreen,
Autor: J. Jović