Login/Registracija

Goga Gačić mesecima živela sa poznatom pevačicom, a zbog jedne stvari se nikako nisu slagale

Prava prijateljstva na estradi su veoma retka, ali ne i nemoguća, a to potvrđuju Goga Gačić i njena koleginica Tamara Milutinović.

Nekada su bile deo grupe „Đavolice“, a i nakon raspada i početka solo karijere nastavile su druženje koje je danas krunisano kumstvom.

Ipak, malo ko zna da su Goga i Tamara svojevremeno i živele zajedno, a nepoznate detalje njihovog prijateljstva Gačićeva je iznela u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

-Živele smo zajedno šest meseci- otkrila je Goga, a potom priznala u čemu se nisu nikako slagale.

-U spavanju se nismo slagale, pošto ja imam običaj uvek kada legnemo da spavamo, da joj kažem „Da te poljubim za laku noć“, to mi je nekako navika a nju je to smaralo. Kaže mi da sam dosadna tad, to je mrzela. Nekako ja sam uvek bila mazna, a ona neko ko nije znao da pokaže osećanja- prisetila se Goga

Ipak, što bi rekli bitna su dela, a ne reči te Goga priznaje da Tamari to nikada nije zamerala budući da je mnogo učinila za nju.

-Uvek ona pokaže da me voli ali to da mi kaže je retko, a kada mi to kaže znam da je u nekom dobrom radpoloženju ili malo u čašici- kroz smeh je objasnila pevačica.

Podsetimo, Goga Gačić i njen sadašnji suprug Marko izgovorili su sudbonosno da 2017. godine u crkvi Pokrova presvete Bogorodice na Zvezdari.

Gorani je tada kumovala koleginica Tamara Milutinović, a nakon svih lepih dešavanja koje su prošle tokom dugogodišnjeg prijateljstva danas sa velikim nestrpljenjem iščekuju dolazak Tamarine naslednice na svet.

BONUS VIDEO

Ne propustite i:

Foto: F. Pavlović/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović