Dom zvezde Granda o kakvom svi maštaju: Spavaća soba sa pogledom na more i luksuzni balkon

tama 1

Mnoge zvezde Granda poseduju luksuzne vile na crnogorskom primorju, međutim dom prošlogodišnje finalistkinje ostavlja bez daha.

Luksuzna nekretnina u Kotoru je prava oaza mira Tamare Živković i njene porodice, a ekipa Grandove redakcije prošlog leta imala je ekskluzivnu priliku da usnimi svaki detalj pevačicinog doma.

dnevnaa

Moderan enterijer poput onih iz časopisa, zanimljivi detalji i ogroman balkon na koji se izlazi iz dnevne sobe su ono o čemu mnogi maštaju.

-U večernjim satima smo uglavnom svi na balkonu jer je tada daleko manja vrućina i sparina i onda se svi okupimo. Ovde volimo i da popijemo kafu i da doručkujemo i onda kreću sve obaveze (smeh)- objasnila je Tamara dodajući da je to definitivno njen omiljeni kutak.

tamara

Ipak za razliku od balkona kuhinja je mesto gde zvezda Granda definitivno provodi najmanje vremena. Iako je savršeno opremljena, Tamara priznaje da ovaj prostor rado prepušta svojim roditeljima i sestri.

-Ovde više vremena provodi mama, pa čak i tata, ali ja i ne toliko. Jedino što znam dobro da pravim je pasta, pogotovo sa četiri vrste sira, uglavnom su to neka jednostavna jela- sa osmehom je priznala Živkovićeva.

kuhinja

Ekipi naše redakcije osim nestvarnog pogleda sa prozora privukla je i traka za trčanje koja se nalazi tik uz trpezarijski sto.

traka

-Traka za trčanje je ovde čisto da nas podseti da ne jedemo previše. Mada koristila se tek kad smo je kupili i onda posle smo govorili sutra, sutra i nismo je više koristili – ispričala je zvezda Granda, a potom otkrila da je i klavir koji zauzima ceo jedan kutak takođe dekorativni element.

-Pa iskreno klavir je tu ali ga nešto i ne koristim. Više sam ga koristila kada sam bila u srednjoj školi jer mi je to bio obavezan predmet. Ponekad sednem i malo odsviram- istakla je Tamara.

klavir

San svake devojke je soba poput onih iz bajke, a upravo takvim kutkom se može pohvaliti Tamara. Prava devojačka soba nežnih tonova mladoj zvezdi Granda omiljeno je mesto za odmaranje, ali i spremanje za nastupe.

spavaca

Svaki kutak Tamarinog luksuznog doma pogledajte u videu ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović