Login/Registracija

Zvezda Granda HITNO OPERISANA: „Doktor kaže da ću biti OK“

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Sanja Stojanović, oglasila se iz bolničke postelje i tihim glasom, gotovo šapatom otkrila da je danas očekuje operacija glasnih žica, budući da već neko vreme ne može da govori. 

– Doktor kaže da ću imati potpuno drugu boju glasa, da ću zvučati dosta čistije i da će mi biti mnogo lakše – otkrila je pevačica tik pred operaciju, nakon čega je priključena na infuziju i operisana. 

Pevačica je otkazala sve nastupe, budući da joj nakon operacije sada sledi mirovanje i oporavak, a kako i sama kaže, nada se da će se što pre oporaviiti i predstaviti publici u totalno drugačijem svetlu.

Pored Sanje i Edita Aradinović je nedavno operisala polipe na glasnim žicama, a a nakon operacije govorila je koliko je srećna što je rešila problem koji je godinama muči.  

– Postala sam žena nakon operacije, čuje se promena. Jako mi je čudno, dopada mi se, jer se ne mučim kada pričam. Uglavnom sam se jako mučila i stalno sam imala izražene vene kada pevam, stvarno mi je bilo katastrofalno! Međutim, kad sam se operisala, kao da sam druga osoba! Čak mi je glas potpuno drugačiji, snimila sam pesmu nakon operacije i zvučim kao u „Ministarkama“  – istakla je svojevremeno pevačica i otkrila kakav joj oporavak sledi:

– Glas mora da se formira, trenutno je kao neštimovana gitara, treba da se vežba, idem na časove, kod logopeda… Sve! Imala sam dva ogromna polipa koji mi više nisu omogućavali da pričam, a kamoli da pevam!

……

Foto: Printcreen/Instagram,
Autor: I. Ankić