Login/Registracija

ŽIVOTNA PRIČA Selima Selimovića: „RADIO SAM SVAŠTA da bih zaradio za porodicu!“ (VIDEO)

Ekipa portala Grand Online imala je ekskluzivnu priliku da provede dan sa Selimom Selimovićem. S  obzirom da ovaj kandidat živi u Dizeldorfu, imali smo čast da ga ugostimo u Grandovom studiju u Košutnjaku, gde nam je ispričao svoju životnu priču.


Iako, za sebe, kaže da je rođen spreman, Selim je u naše prostorije stigao sa zakašnjenjem, a nas je zanimalo i da li mu je najveća mana to što kasni.

– Jeste, priznajem da jeste– kroz smeh je on odgovorio.

Poznato je da je rođen u Nišu, a već godinama živi u Nemačkoj gde se bavi muzikom, a ovom prilikom nam je ispričao i zbog čega je odlučio da se odseli kao i koliko mu je bilo teško da počne novi život u dalekoj državi.

– Bilo mi je mnogo teško, posebno zato što nisam znao jezik, ali nisam se pokajao. Moja deca sada tamo idu u školu i to je za njihovu budućnot– iskren je bio Selimović.


Posle njegove porodice, muzika mu je  najveća ljubav, međutim nije bila njegov primaran životan poziv.

– Kada sam otišao u Nemačku radio sam svašta da bih zarađivao za svoju porodicu. Muzikom se bavim od 2015. godine i to sasvim slučajno. Jedan drug me je čuo kako pevam i pozvao na probu, nakon čega sam počeo da radim sa njima– ispričao je Nišlija i dodao kako je kao mali maštao da bude bubnjar po uzoru na babinog brata, ali da je ovo bio prelomni trenutak kada je shvato da će biti pevač.

Publici se kroz ovo takmičenje predstavio upečatljivim žanrom, za koji kaže da su krivi njegovi mentori.

– Ja uvek verujem svojim mentorima, oni su me i uveli u ovaj pravac. Ja nikad ne bih pevao ovo, hteo sam da pevam i Pejovića i Sašu Kovačevića i mnoge druge, ali da sam pevao to što sam ja hteo odavno bih ispao.


Kao i svaki dečak, i on je kao mali zamišljao da će biti fudbaler, a od tog sna je odustao kada je dobio svoju prvu ćerku.

– Nisam želeo da imam druge obaveze, već da se posvetim svom prvom detetu i porodici.

A kakav je Selim bio u školi , kao i koji mu je prvi nestašluk saznajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić