Login/Registracija

ŽIRI VOLI NARODNJAKE Smolo „razvalio“, a Filip bacio sve u trans svojim performansom (FOTO)

U četvrtfinalu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovali Sanel Smolo koji je u timu Bosanca i Filip Pecovski kome je mentor Jelena Karleuša. Sanel je izabrao pesme „Isplači se“ Jašara Ahmedovskog i „Hajde srećo moja“ Šabana Šaulića kojima je dotakao ne samo članove žirija nego i publiku.

Potom je na scenu izašao Filip Pecovski u pratnji zgodnih plesačica i prvo otpevao pesmu „Koketa“ Srđana Jula. Posle toga napravio je potpuno ludilo u stduiju svojim performansom za numeru „La Miami“ MC Stojana, a svoju mentorku Jelenu je bacio u trans. Devojke su vrištale i pozdravile ga ovacijama dok je mešao kukovima, a za kraj je šmekerski poslao poljubac svima. 

Publici su se dopala oba kandidata, a isto je bio slučaj i sa žirijem. Nakon izjednačenja u prvoj rundi glasanja, usledilo je ponovo preglasavanje u kome je Sanel prošao direktno u polufinale. Jelena je Anu i Snežanu nazvala babetinama jer su svoje glasove dale Smolu, a ne Filipu. 

„Smolo bio si perfektan večeras. Bolji nego ikad. Pecovski uvek doneseš radost na ovu scenu i glasala sam za tebe, ali ne mogu protiv Smola koji je izuzetan pevač“, rekla je Ana. 

„Filip je večeras bio odličan, ja sam ovaj put glasala za muziku“, rekla je Marija. Đorđe je pohvalio Filipa i rekao da je bio savršen i u koreografiji. 

„Filip je bio dobar, ali ja sam večeras za narodnjake“, rekla je Viki. 

„Čestitam Smolo, ti si jedan biser kad hoćeš da radiš. Lenj si do zla Boga“, rekao je Bosanac. 

„Smolo još jednom sve čestitke. Ti znaš da te ja mnogo volim ali mali Makedonac će biti velika zvezda“, rekla je Jelena. 

Foto: D.Milošević ,
Autor: A.Bakić