Ovako je žiri komentarisao Šejlu Zonić kada se pojavila u „Zvezdama Granda“: Marija i Mili joj opasno zamerili jednu stvar

žiri o šejli zonić

Ovogodišnja pobednica takmičenja „Zvezde Granda“, Šejla Zonić od samog pojavljivanja u šou ostavila je neverovatan utisak na publiku i žiri i za kratko vreme postala jedan od glavnih favorita.

Zonićeva je jedna od retkih koja se može pohvaliti apsolutnim sluhom zbog čega podjedanko dobro izvodi sve muzičke žanrove čime je kupila milionski auditorijum širom regiona, a već prilikom njenog prvog nastupa u „Zvezdama Granda“ bilo je jasno da je pred njom svetla budućnost.

Za razliku od većine koja u prvom predstavljaju igra na sigurno, Šejla je odabrala težak repertoar pesama  „Ne dam bolu da me slomi“ Verice Šerifović i „Nismo smeli“ Marije Šerifović, zbog čega je dobila kompliment da je zvezda rođena, ali i poneku konstruktivnu kritiku.

Čim je ugledala i čula Šejlu, Marija Šerifović je prepoznala sa društvenih mreža, ali je morala da proveri da li je ona „ta“.

sejla z

Žiri o Šejli Zonić

-Da li si ti nekad snimila moju pesmu za reel, da li si ti ta Šejla sa Instagrama? -pitala je Marija, a takmičarka odgovorila potvrdno.

-Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu lepotu, a sedim ovde 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome- rekla je oduševljeno Marija. Ipak, morala je da Šejli uputi i zamerku, kao i dobronamerni savet.

-Imaš sve, ali personaliti nekog ko je pomeren i drugačiji ne poseduješ, što ne znači da ne možeš da se modeliraš. Da bi bila najbolja, moraš da budeš drugačija – rekla je Marija.

žiri o šejli zonić

Slično mišljenje imao je i Aleksandar Milić Mili.

-Savršeno pevaš i to je sve mirno, nema dešavanja na bini. Ništa se nije desilo i na tome moraš da radiš – rekao je za Šejlu

Draganu Stojkoviću Bosancu zasmetale su zamerke koje su Marija i Mili uputili Šejli, nakon čega je istakao da ima personaliti u pevanju, a da će sve drugo dobiti vremenom.

-Šta bi treba da večeras izađe i da napravi kolut unapred, kolut unazad? Ne morate je tako mazati. Što ne kažete kakva je boja glasa, kakve su visine, nizine, izgovor teksta? Sve ti je za 10– rekao je Bosanac.

sejla zonic 1

Iako je od samog početka važila za pevačicu kojoj su mnogi predviđali pobedu, Šejla je u jednom razgovoru za Grand otkrila kako se prijavila u takmičenje na nagovor supruga.

Na nagovor supruga Armina Šejla se pojavila u „Zvezdama Granda“, gde je na kraju i trijumfovala.

Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovde u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala– rekla je za Grand.

BONUS VIDEO- Šejla Zonić- Prvi intervju nakon pobede:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić