ŽIRI NA MUKAMA Ovi takmičari su zaslužili da prođu u četvrti krug (FOTO)

U večerašnjoj emisiji trećeg kruga „Zvezda Granda“ predstavilo se 11 parova, a njih 12 prošlo je u dalje takmičenje. I u ovoj epizodi nije bilo ništa manje napeto nego u prethodnim, pa smo tako Đorđa Davida mogli da vidimo kako od prevelikog uzbuđenja zbog glasanja vrišti, dok Marija otvoreno preti svojim kolegama iz žirija, jer su njenog kandidata poslali u baraž OVDE.

Jedan takmičar je sa svojih 16 godina oduševio žiri svojim talentom, ali je Bosanac bio ubeđen da duel nije bio fer obzirom da će žiri uvek glasati za tako mlade takmičare OVDE. Bosančev takmičar večeras je razgalio žiri svojom interpretacijom, dok je za njegovog duelistu žiri izjavio da je izgledao bezvoljno OVDE. Od trbušnog plesa jedne takmičarke svima se zavrtelo u glavi, a kako je izgledao taj nastup pogledajte OVDE. 

7329d3a0fc8161420ba845a2e976c87df806c48a

U treći krug takmičenja prošli su: Haris Mujević, Sanel Smolo, Anastazija Mitrović, Karlo Horvat Čef, Aleksandar Gute Marinković, Lena Čolak, Almir Delić, Tatjana Pejčić, Adi Šoše, Aleksandar Radojević, Danijel Trajković i Aleksandra Tadić Cipka. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić