Login/Registracija

„Bilo me je sramota“, Josifovski otkrio nepoznate detalje američke turneje sa Lepom Brenom

Danas je na estradnom nebu veoma teško zadržati autentičnost, ali i doslednost s obzirom da je sve više novih muzičkih žanrova kojima retko ko odoli. Ipak, bivši učesnik „Zvezda Granda“ Aleksandar Josifovski uspeo je da ostane dosledan sebi, ne samo u muzičkom smislu, već i kada je reč o vizuelnom identitetu.

-Generalno rok je ono što ja osećam, ovakav stajlng i sve ono što takva vrsta muzike sa sobom nosi je ono što osećam od malena. Volim da imam mnogo prstenja i da zvonim dok idem (smeh). Uživam u rok varijanti- priznao je talentovani Makedonac.

Kruna njegove dosadašnje karijere, osim uspeha u najpopularnijem muzičkom šou programu definitivno je američka turneja na kojoj je nedavno bio i to sa jednom od najvećih balkanskih zvezda Lepom Brenom.

-Mesec dana pred turneju su me zvali da pitaju da li sam slobodan i rekli mi da dođem sa Lepom Brenom na turneju. Rekao sam „Vau!“ i moram da kažem da dok smo radili one prve koncerte i putovali od grada do grada što je veliki umor, mene je stvarno bio stid da kažem da sam umoran, a ona žena ima takvu energiju!- otkrio je oduševljeni Josifovski koji uprkos uspesima koje postiže nema nameru da posustane već neprestano pravi planove i zacrtava nove ciljeve u svojoj karijeri.

-Imam nešto u fioci, a za sada proomovišem moju pesmu i duet sa Belmom, ali svakako će biti iznenađenja, sto posto!- ostao je misteriozan Aleksandar.

BONUS VIDEO – Aleksandar Josifovski pritekao u pomoć Belmi

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović