Login/Registracija

ZA NJU NIJE BILO GRANICA: „Takmičila sam se i u OSMOM MESECU TRUDNOĆE“

Dušicu Tričković publika je imala prilike da upozna kroz čak četiri sezone takmičenja „Zvezde Granda“ u kojem je ostavila veliki trag.

– Odlučila sam da snimam pesme i da završim sa takmičenjem. Bilo je lepo dok je trajalo i donelo mi je stvarno i prijateljstva, pozananstva, kao i ogromno iskustvo na sceni. Ipak vreme je sada za novi korak- rekla je pevačica.

Najpopularniji muzički šou sa sobom nosi mnogo odricanja, ulaganja i truda, a Tričkovićeva je jedan od pravih primera kako se ponašaju talenti koji daju sve od sebe u želji da uspeju.

– Meni je trema bila prisutna od prvog puta kada sam stala na binu sve do poslednjeg. Međutim poslednja sezona mi je bila najteža jer sam se na sceni pojavila u osmom mesecu trudnoće, a kasnije i sa bebom. Pored tih odricanja i svih problema koje imaju žene, kako će se obući i našminkati za scenu, ja sam imala i problem kako da dojim bebu iza scene. Inače sam jedna baš samokritična, ali i realna osoba, pa možda su mi malo zbog toga gledali kroz prste, mnogo je bilo naporno- prisetila se Dušica.

Da joj je takmičenje pomoglo da stekne veliku popularnost potvrdila je i sama Dušica koja posla ima preko glave, a nedavno je objavila i pesmu pod nazivom „Kasno je“ koju je nedavno snimila sa kolegom Markom Radojevićem. 

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović