„Moje srce ne može bez njega, ali na silu gura napred“ Jana kroz suze progovorila o porodičnoj tragediji (VIDEO)

Capture 6 13

Pre više godinu dana pevačicu Janu Todorović zatekle su najtužnije vesti. Dok je boravila na američkoj turneji saznala je da joj je sestrić preminuo.

Od tada ništa više nije isto u njenom životu, a kako vreme prolazi bol za mladim životom ne jenjava. Pevačica samo za naš potral govori o tome kako je uspela da nastavi dalje nakon ove velike tragedije.

-Ne daj Bože nikome da se to desi. Bilo je situacija kada smo sestra i ja sedele u kući i svi mi u krugu porodice koji smo bili u žalosti. Nravno, mlad život je bio u pitanju, uz nas su bili prijatelji, porodica i cela familija, ali meni i sestri je bilo njgore. Ja sam od samog rođenja bila uz to dete i on uz mene – kaže Jana i priznaje kako je porodica uspela da prebrodi najteže momente tuge:

Capture 6 14

-Moja sestra ima još jednu ćerku, ja imam ćerku, moramo da budemo tu za našu decu. Kad ja padnem ona mene podiže, kad sestra padne, ja nju. Srce krvari za ceo život, ali to je sudbina. Još jednom kažem ne dao Bog nikome i 2022 godina mi se nikad ne vratila. Možda on odozgo daje neku snagu da ja sve ovo izdržim. Bilo je situacija, mene najavljuju na nastupu, treba da izađem na binu, pogodi me neka pesma, ja samo obrišem suze i izađem da pevam kao da se ništa nije desilo. Jednostavno, moje srce ne može da izdrži bez njega, ali gura napred na silu – kaže pevačica, a šta je još otkrila za Grand pogledajte u videu ispod teksta.

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A. Milinković