Ceo život Aleksandra Josifovskog stao u 3,5 minuta! Roker pokazao nežniju stranu, fanovi u čudu: „Kakva emocija, prelepo“ (VIDEO)

josifovski aleksandar

Kada je Đorđe David u „Zvezdama Granda“ otkrio da se njegov kandidat Aleksandar Josifovski godinama borio sa alkoholizmom, kao i da zbog toga u takmičenju nije mogao da da maksimum, javnost je stala na stranu ovog talentovanog rokera koji je zahvaljući mentoru pobedio svoj najgori porok.

Iako je na sceni uvek delovao kao pravi roker, energično i euforično, zapravo Aleksandar je u duši roker mekog srca, što je novom pesmom i dokazao.

josifovski

Balada pod nazivom „Otopi me“ obiluje lavinom emocija, kako zbog teksta koji je delimično i autobiografski, tako i zbog maestralne interpretacije u koju je utkao svu svoju snagu i emotivnu stranu.

– Pesma je stigla do mene dok sam bio u Americi na turneji i čim sam je čuo odmah je u meni probudila emocije. Nisam čekao da se vratim kući, već sam odmah potražio studio kako bi je snimio. Dobio sam odmah i ideju kakav će biti aranžman i eto uradili smo to što sam zamislio. Presrećan sam što je sve tako ispalo i što smo spot snimili u Njujorku-rekao je Josifovski za Grand.

Da je napravio odličan potez što je snimio baš ovu baladu govore i prve reakcije publike koja nije ostala imuna na Aleksandrovu emociju.

„Oduševljena sam, biće ovo veliki hit“, „Koliko je ovo emotivno, svaka ti čast“, „Od prve do poslednje strofe dira u srce“, „Prelepa balada“, „Nismo očekivali baladu, ali je pogodak“, neki su od komentara na Aleksandrovu novu pesmu i spot koji možete da pogledate u videu.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić