Login/Registracija

Voja Nedeljković se emotivnom porukom oprostio od Siniše Mihajlovića: „Bez obzira na bolest, imao je i dalje široki osmeh“ (VIDEO)

Srbiju je potresla najtužnija vest koja je stigla danas iz Italije da je bivši fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo u 53. godini.

Brojne poznate ličnosti su se oprostile od legende, a među njima i voditelj Voja Nedeljković koji je podelio snimak star skoro tri decenije i prisetio se kako je upoznao fudbalera.

-Upoznao sam ga u jesen 1991. godine. Bio je gost sa Robertom Prosinečkim na Trećem kanalu. Odmah sam primerio njegovu neposrednost i šarm. Pred put za Japan gde je Zvezda igrala za titulu klupskog prvaka sveta, zamolio sam ga onako neobavezno da mi donese mini VHS kasete – počeo je on i dodao:

-Kupio ih je i doneo. Onda smo počeli da se viđamo jer je stanovao u neposrednoj blizini mog stana. Kasnije kada je prešao u Romu, pričao mi je kako uči italijanski i upoznaje Rim. Intervju pred svetsko prvenstvo na Paliću 1998. koji nije dogovaran, nastao je na klik, čim se uključila kamera, krenula je improvizacija. Nevoravatan duh, ideja i bezkompromisna levica koja i dalje drži rekorde u Italiji. Poslednji put smo se videli u proleće prošle godine u Beogradu. Bez obzira na bolest, imao je i dalje široki osmeh. Putuj legendo, mi ćemo te pamtiti dok nas bude bilo. Slava ti Siniša – napisao je Voja.

Foto: Instagram/vojanedeljković,
Autor: A. Milinković