Semir Džanković pokazao gde pije prvu jutarnju kafu, razlog mu je izuzetno važan (VIDEO)

Semir Dzankovic pije kafu

Trećeplasirani prošle sezone takmičenja „Zvezde Granda“ Semir Džanković pije kafu u jednom lokalu, a razlog mu je veoma važan. Pevač je naime rešio da se osim muzike oproba u još jednom biznisu, a sada je nakon što je otvorio restoran pokazao da kao pravi gazda isprija „prvu jutarnju“ u svom lokalu.

-Moja prva kafa – napisao je Semir na som Instagramu objavivši snimak iz restorana.

Da se gostima dopada Semirov novi posao uverili su se i mnogi koji su posetili njegov restoran koji ima ne samo dobar meni već i dobar pogled, i koji mu šalju niz lepih želja i poruka za dobar start u ovoj branši.

-Po hairu otvaranje brate moj – napisao mu je jedan prijatelj.

Semir je nedavno za Grand otkrio i šta će se naći na meniju u njegovom lokalu:

-U restoranu će u ponudi biti pazarski ćevapi i mantije, a lokacija je u Novom Pazaru, tačnije na magistrali, pa ko god bude krenuo na more moći će da svrati. Radićemo 24 sata i svi su dobrodošli – rekao je pevač nedavno.

SEMIR DZANKOVIC GP SNIMANJE 18092023 FOTO FILIP 10

On je ispričao i kako se zajedno sa porodicom odlučio za ovaj posao.

-Ja već imam jedan kafić u Novom Pazaru, tu dolaze svi i drago mi je da radi dobro. Sada smo rešili da se malo proširimo, pa otvaramo jedan mali restoran brze hrane sa tradicionalnim jelima – ispričao je tada Semir, kome je očigledno krenulo, s obzirom da i u muzici radi punom parom. Njegovi nastupi su traženi a i prvi je objavio pesmu i spot od finalista „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO: Semir Džanković ponovo u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić