Login/Registracija

Veteranka Nathalie Prijović i dalje u bolu nakon što je izgubila supruga tokom takmičenja: „Nisam znala da toliko pati“

NATHALIE PRIJOVIC 47 GOD. KOVIN 4

Plač i na sceni i u žiriju takmičenja „Nikad nije kasno“ pamti čitav region kada je šarmantna Francuskinja Nathalie Prijović (47) priznala da je njen suprug sebi oduteo život početkom godine.

Publika je veteranku upoznala u prvom krugu takmičenja kada je svojim vokalnim sposobnostima i energijom oduševila milione. Međutim tokom takmičenja se susrela sa velikim bolom i porodičnom tragedijom, a kada je detalje podelila na sceni, jauci i suze bili su neizbežni.

nathalie prijov

Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenu – jedva je smogla snage i ispričala za Grand svoju tužnu životnu priču ova hrabra žena.

Na pitanje da li je primetila neke promene u ponašanju svog supruga i mogla uopšte da nasluti da nešto tako strašno može da se desi, veteranka je odgovorila:

Nisam znala da toliko pati. To mi je najteže jer sam sa čovekom provela dvadeset pet godina i nisam mogla da shvatim, znala sam da mu je teško kao i svima nama. Takva je jednostavno situacija u zemlji, ali on je očigledno teško podneo sve te stvari. Nisam znala da mu je toliko teško – objasnila je ona.

e1792c7d5e9e482f494e22352e71664f3e30dc15

Nakon tragedije koja je snašla njenu porodicu, Nathalie je ipak smogla snage da nastupi u emisiji i za to je imala poseban razlog.

-To što sam ovde večeras, to je zbog njega. On je obožavao ovu pesmu i tražio da snimim kaver. Uvek je govorio: „Ti bi to razbila“. Prvo sam htela da odustanem, ali onda sam odlučila da mu se na ovaj način zahvalim za sve. Znam da me je gladao sa neba večeras i da je nastup sa Milanom „Neverne bebe“ njegov poklon za mene – rekla je takmičarka koja je supruga upoznala baš nanastupu „Nevernih beba“ još pre više od 25 godina.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić