Login/Registracija

Keba iznenadio fanove, na Spotifaju peva na ovom jeziku (VIDEO)

KEBA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 48 ok

Pevač Dragan Kojić Keba aktivan je na internetu i koristi prednosti svih tehnologija kako bi dopreo do svoje brojne publike. Svoju popularnost Keba godinama uspešno održava širom balkanskog polusotrva, a sada je rešio i „da pojača“ svoje prisustvo na grčkom tržištu.

Folker je naime pesmu otpevao pesmu „I zoi mou ise si“ i objavio je na muzičkoj platformi „Spotifaj“, a pesma je objavljena uz napomenu da je reč o novom singlu, ali i o najboljim hitovima grčke muzike.

Keba je inače veoma je upućen u korišćenje društvenih mreža i rado „kači“ klipove sa zanimljivim sadržajima. Muzičar je shvatio sve prednosti društvenih mreža, a osim uobičajenih sadržaja on već duže vreme ima i takozvanu opciju članstva – „memberšip“ na određenim kanalima, a u toku je i konkurs koji je nedavno raspisao za najbolje izvođenje njegovih pesama.

7492beebd00b77161db9f48cd393dfe8a8598af5

Keba je inače nedavno priznao da je na početku njegove karijere sada već internacionalnog umetnika bilo ljudi koji nisu verovali u njega.

Na početku su me svi odbijali i onda se desio Diskos Aleksandrovac. Mija Milutinović i Knežević su izdali tu pesmu jer su voleli dvojke. Uvek kad se vidimo ja mu kažem da to nikada ne mogu da mu zaboravim. Tako je sve krenulo, ostalo je istorija. Svaki poraz pretvarajte u pobede, to je moj savet – rekao je pevač nedavno za Grand.

Inače, Kebin grčki hit možete poslušati i na jutjubu, i to u sledećem videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić