Voditelj pecnuo Aleksandru Mladenović da ne ume da parkira, odbrusila mu nikad jače

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 29112022 FOTO ANDRIJA 60 ok

Pevačica Aleksandra Mladenović pre samo tri godine položila je vozački ispit, a ubrzo nakon toga pazarila skupoceni automobil koji i danas vozi.

Priznaje da iako vozi džip sa svega 160 centimetra visine, ne mora da se približava šoferšajbni, ali je sedište uvek podignuto do maksimuma.

-To je najsmešnije, jer moram da povučem sedište skroz do gore. Ne moram da se pribijam, nisam baš toliko mala koliko ljudi misle. Taman sam, uklapam se svuda. Svi kažu da sam dobar vozač, da vozim kao muškarac- rekla je Aleksandra u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, ali je voditelj Siniša Medić prekinio i dodao da po gradu pričaju da ne ume da se parkira, što ju je naljutilo.

-To nije istina, neka dođe taj što je rekao i da vidi i da mu pokažem. Bez obzira što sam bila u auto -školi, tata me je naučio kako treba da vozim i da parkiram. Dobro, u početku sam malo lupala, to je bilo tek kad sam položila. Sad mogu da žmurim i da se parkiram– odgovorila mu je Aleksandra.

ALEKSANDRA MLADENOVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 29112022 FOTO ANDREJ 3 ok

Podsetimo, pevačica je nedavno progovorila o nekretninama i otkrila da pored stana na Medaku, gde živi, nedavno je pazaraila i jedan u Beogradu na vodi, ali da se tu ne zaustavlja.

-U planu je i plac na Zvezdari, ali ne bih puno da otkrivam. Trudim se da pametno investiram zarađeni novac.Ne živim u Beogradu na vodi, to sam kupila za izdavanje. Zvaću vas svakako kad uzmem ključ, trebalo bi za mesec dana da preizmem ključ i da bude završen stan– rekla je Aleksandra i dodala da je pored toga uspela da obezbedi i roditelje koji žive u Žitorađi.

Foto: Z.K.Munja/Andrija,
Autor: I. Ankić